Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Kupaći kostimi za šira ramena

Kupaći kostimi za šira ramena

Kako bi se vizualno izbalansirala figura, za žene sa širim ramenima preporučuju se asimetrični kupaći kostimi kao i oni koji imaju šire naramenice

Za svaki oblik tijela postoji kupaći kostim koji naglašava prednosti i skriva one dijelove tijela koje želite skriti. Ako imate šira ramena koja ne želite naglasiti, evo koje kupaće kostime izabrati:

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

1.  Asimetrični kupaći kostim na jedno rame

Ovo su definitivno najzabavnija opcija za one sa širim ramena. Cameron Armstrong, osnivačica marke kupaćih kostima 'Kitty i Vibe', i Shoshanna Gruss, osnivačica 'Shoshanne', preporučuju ovakve kupaće. Snažna ramena će manje biti u fokusu.

2. Široke naramenice

Gruss također predlaže da tanke naramenice zamijenite onim širim,  a s tim se slaže i Michelle Copelman, potpredsjednica dizajna u tvrtki za kupaće kostime 'Andie'. Potražite one širine najmanje tri centimetra kako bi izgledale proporcionalnije vašem obliku tijela.

3. V - izrez

Erin Collins-Rittling, direktorica 'Aerie', kaže da kupaći s V-izrezom ima prekrasan oblik koji laska svima uključujući i one sa širokim ramena. Kombinirajte V-izrez sa širim naramenicama.

4. Atletski kupaći kostim

Ne morate nužno posegnuti za Speedom ili trening odijelom, jer ima dosta kupaćih kostima atletskog izgleda koja su ujedno i super šik.

5. Top uz vrat

Baš poput V-izreza ovaj rez djeluje tako da privlači oko na njega, a za neke pruža veću pokrivenosti i produljenja trupa. Pronađite onaj sa seksi dekoltiranim leđima ako želite malo više pokazati, piše Pure Wow