To je to što me zanima!

Kvaliteta ponude i usluge: Lika sve češća destinacija za turiste

Osim kvalitetne ponude i usluge, Lika se može pohvaliti i mnogim prirodnim ljepotama među kojima se posebno ističu Plitvička jezera, Gacka, Velebit, Perušić, Brinje...
Vidi originalni članak

Lika je prva u Hrvatskoj koja se brendira kao destinacija održivog kontinentalnog turizma. Provedeno je mjerenje kvalitete ponude i usluga uz recenzije gostiju. Ocjena je 91 od 100, a to će pridonijeti i gospodarskom razvoju Like.

Osim kvalitetne ponude i usluge, Lika se može pohvaliti i mnogim prirodnim ljepotama među kojima se posebno ističu Plitvička jezera, Gacka, Velebit, Perušić, Brinje...

KATARZA NA VELEBITU A da ostanem tu i umrem? Leš neka ostave u šumi, da ne tegle

Za turiste koji se žele informirati o Velebitu, tu je Kuća Velebita u mjestu Krasno, a radi se o informacijskom centru za ljubitelje planine Velebit i predstavlja doživljaj Velebita kroz prezentaciju prirode i života od davnina u divljini.

Još jedno nezaobilazno mjesto u Lici je i Zavrtnica, najljepši fjord u sjevernom dijelu Jadrana, a svi oni koji vole planinarenje i šetnje u prirodi jednostavno moraju posjetiti Premužićevu stazu dugu 57 kilometara, koja povezuje vršne dijelove sjevernog i srednjeg Velebita, od Zavižana do Baških Oštarija.

ŠPICE, KOKICE, KIKIRIKI Kad Hrvat prođe ubrzani tečaj njemačkog i umisli da je Švabo

Tu je još i utočište medvjeda Kuterevo, poučna staza Terezijana, Pećinski park Grabovača, Cerovačke špilje te vrtovi Lunjskih maslina. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vjevegrica 30.10.2019.

    kaj se prirode tiče definitivno jedan od najljepših kutaka Lijepe naše

  • 29.10.2019.

    planine šuma rijeke čist zrak

Komentiraj...
Vidi sve komentare