To je to što me zanima!

Lana Klingor Mihić: "Bebi se najviše raduje moja kći Kiara"

U novom broju SuperMile otkrivamo što se krije iza sreća bivše pjevačice, zašto su Novozelanđani odabrali baš Hrvatsku i donosimo životnu priču Zdenke Heršak
Vidi originalni članak

Zvijezda nove SuperMile je bivša pjevačica ET-ja, a danas vlasnica uspješne PR tvrtke, Lana Klingor Mihić. Lana nam je otkrila kako je konačno, uz supruga Antu Mihića, otkrila pravu sreću te da se prinovi u obitelji najviše raduje njezina kćerkica Kiara.

- Imam sreće kao majka jer je Kiara dobro, nježno i veselo dijete. Nikada nije bila posesivna ni po kojem pitanju, kako igračaka, tako i pažnje. Jedva čeka da beba dođe na svijet - rekla je Lana.

Donosimo i životnu priču naše legendarne glumice Zdenke Heršak, a mlada četveročlana obitelj s Novog Zelanda otkriva zašto se odlučila nastaniti upravo u Hrvatskoj. Mirjana Kmačić Pellizzer otkrila nam je kako je prije 10 godina u sjećanje na pokojnog oca počela trčati maratone, a danas uz rad u obiteljskom restoranu u Rovinju, živi za humanitarne utrke. Nije joj problem u pet dana protrčati čak 250 kilometara.

U novoj SuperMili pronađite ukusne recepte, savjete iz svijeta mode i ljepote, teme o odgoju djece te kupon za novi makeover.

Požurite u srijedu po svoj primjerak najtraženijeg ženskog magazina jer su količine ograničene. Ekskluzivno uz 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mihaela1000 11.06.2013.

    A kad se ova udala?!

  • sestro 11.06.2013.

    ovaj put se tata zna..

  • enaid 11.06.2013.

    Nikako mi nije jasno s čime je Lana zaslužila ivoliki medijski prostor? Što ona to tako značajno radi? Tko je ona? Mediji su nam puni nekakvih neinteresantnih osoba, koje su zanimljive samo onima koji pišu o njima!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare