To je to što me zanima!

Lažna ispovijest bivše zvijezde najiskreniji je prikaz stvarnosti

Glavni lik knjige, samozatajna bivša zvijezda Hollywooda Evelyn Hugo, odlučila je životnu priču povjeriti nepoznatoj novinarki Monique Grant tabloidnog časopisa. Ona će s vremenom vidjeti da Evelyn ništa ne radi
Vidi originalni članak

“Sedam muževa Evelyn Hugo” je, prema riječima same autorice Taylor Jenkins Reed, temeljeno na stvarnom životu glumice Elizabeth Taylor koja se tijekom života udavala osam puta za sedam muškaraca, a iskoristila je i određene detalje života Ave Gardner. Glumica je, naime, ispričala sve tajne svojega života novinaru Peteru Evansu pa je kasnije objavljena knjiga pod nazivom “Ava Gardner: Tajni razgovori”. Glavni lik knjige, samozatajna bivša zvijezda Hollywooda Evelyn Hugo, odlučila je životnu priču povjeriti nepoznatoj novinarki Monique Grant tabloidnog časopisa. Ona će s vremenom vidjeti da Evelyn ništa ne radi bez jako dobrog razloga.

Kako je svaki svoj brak planirala, tako je pomno isplanirala i kome će i kad ispričati sve pikanterije svojega života. Monique Grant svejedno ne može odbiti priliku života, možda i posljednju priliku za svojih pet minuta slave. Roman je nominiran za najbolju knjigu u kategoriji povijesne fikcije 2017. godine, a iščitavajući prividno iskrenu ispovijest ocvale glumice jasno je i zašto. Evelyn ne štedi svoje muževe, priznaje i da je spavala u njihovoj odjeći samo da ne bi bila gola kraj novog supruga, prisjeća se kako ju je nemušto zavodio i kako je držala fige iza leđa dok je govorila ono sudbonosno da.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Za bolji imunitet i protiv stresa češće jedite čokoladu i češnjak

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa našim Ćirom:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare