To je to što me zanima!

Lekcije francuskog zavođenja: Bapske gaće su zabranjene

Partnera zavode mirisnim losionima, korištenjem šlaga i odijevanjem finih spavaćica i negližea, no kod njih su zabranjene bapske gaće, pidžame i čarape u krevetu
Vidi originalni članak

Francuskinje su zavođenje pretvorile u pravu malu umjetnost, a prvi korak koji može vratiti seksepil krije se u pravom hodu. Hodajte uspravno, ispravite ramena i radite sitne korake. Najbolje je lagano stavljati nogu ispred nogu tako da se bokovi njišu, to će zasigurno zagolicati maštu pripadnika jačeg spola, savjetuje francuski proizvođač donjeg rublja i seksi igračaka Soft Paris. 

Senzualni pokreti rasplamsat će strasti

U zavođenju su najvažniji pokreti, treba biti nježan i elegantan, a nikako ne bučan i napadan. Osim senzualnih pokreta pomaže i seksi donje rublje. Dobar izbor su najlonke i halteri, a njihovo oblačenje može biti pravi uvod u predigru ako uključite i svog partnera, piše Daily Mail

I zatvaranje patentnog zatvarača može biti privlačno

Poštivanje kavalirskih manira godit će partnerovom egu, pa će vas poželjeti zaštititi. Ako želi otvoriti vrata ili vam pridržati kaput, dopustite mu. Slično vrijedi i kod zatvaranja patentnog zatvarača na haljini. Ovaj čin može biti privlačan, naročito ako ispod ne nosite ništa.  

Nosi se samo čipkasto donje rublje

Bapske gaćice treba izbjegavati, a najbolje ih je zamijeniti čipkastim donjim rubljem. Ono vam može podići samopouzdanje, a istovremeno poslužiti i kao igrica. Svog partnera tako možete navesti da pogađa što nosite, a za sve što pogodi skinete jedan komad odjeće. 

Pidžame i čarape su zabranjene 

Baš kao i bapske gaćice, i pidžame i čarape u krevetu nisu najbolji izbor. Nisu nimalo privlačne pa ih je najbolje zamijeniti prozirnim spavaćicama koje će rasplamsati strasti. 

Mirisi razbuđuju osjetila

U boljem seksualnom životu pomažu i mirišljave kreme te pripravci iz hladnjaka. Privlačni miris losiona na bazi čokolade zasigurno će probuditi partnerova osjetila, a šlag je idealan za vruće igrice. 

Zavođenje je proces

Zavođenje nije rezervirano samo za početak veze. Tom vještinom treba se redovito služiti kako ne biste upali u rutinu. Tako partnera možete zavoditi na večeri ili u trgovini. 

Istražite sebe pa partnera

Da bi seks bio dobar, najprije trebate upoznati sami sebe i shvatiti što vas uzbuđuje, a što ne. Upoznajte svoje tijelo tako da partnera možete usmjeriti, a po želji u istraživanje možete uključiti i seksi igračke. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • vujacka 03.04.2013.

    može bit

  • miladraga 03.04.2013.

    Aha, spavajte vi u čipkastim gaćama po ovim hladnoćama!

  • 03.04.2013.

    este vi ludi po vakoj zimi pokraj babskih gaća i dugačke gaće i one vojničke zelene debele čarape do kolina,,ebem ti zavođenje sa upalom jajnika haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare