To je to što me zanima!

Lezbijke spašavaju seksualni život hetero parova: 'Uzbudila sam se prvi put u puno godina'

Može li grupa lezbijki naučiti hetero parove kako da začine svoj seksualni život ? To je upravo ono što želi saznati nova TV serija 'Lezbijski vodič za hetero seks'
Vidi originalni članak

U seriji koja se prikazuje srijedom na britanskom televizijskom kanalu '5Star', četiri lezbijke pokušavaju pomoći heteroseksualnim parovima koji imaju problema u svojim seksualnim odnosima.

- Mi smo moćna ženska banda koja pomaže hetero parovima da imaju bolji seks. Želimo da postanu pomalo otkačeni, prestanu se ograničavati i da se sjete da je seks zabava, a ne dosadan posao - rekla je Jade Laurice (26), aktivistica za mentalno zdravlje iz Nottinghamshirea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jade, Genevieve, Ali i Maria uče hetero partnere pokazujući im korake u spavaćoj sobi. Rezultati su iznenađujući.

Prvi par koji je javnosti izložio svoju vezu su Mollie De-Camp (48) i njezin partner Ian Hardy (50) iz Gatesheada. Njihov seksualni život je uronio u probleme kada je Mollie ušla u menopauzu u dobi od samo 42 godine.

- Tjeskobna sam, naduta i to očito utječe na moje samopouzdanje. Ako se znojite, ne osjećate se seksi. Kao da u našoj vezi postoji treća osoba, ja je zovem Lady M - rekla je Mollie.

Na tjedan dana, Jade, Genevieve, Ali i Maria, su preuzeli Mollie i Iana pod svoje, odlučne da vrate njihovo povjerenje u seksualni odnos.

Dok su Mollie vodili na tečaj životnog crtanja, gdje su je poticali da se skine i prihvati svoje obline, Iana su učili kako unijeti neke nastrane igrice u spavaćoj sobu i kako da bude dominantniji.

- Biti u sobi s dvije lezbijke koje su me učile kako biti dominantan nije bilo ono što sam očekivao kad sam se probudio tog jutra. Ali, bilo je korisno jer je bilo u cilju izgradnje mog samopouzdanja da mogu preuzeti odgovornost i reći Mollie što želim.

Par se malo iznenadio kada su ih odveli na satove tantričkog seksa gdje su ih učili kako da se ponovno povežu sa svojim iskonskim porivima.

- Osjećala sam se napaljeno po prvi put nakon mnogo godinama. Bilo je nevjerojatno. To nas je jako zbližilo i imali smo priliku da se ponovno povežemo na drugačiji način - otkrila je Mollie.

Nakon tjedan dana sa četiri lezbijke, Mollie i Ian su priznali da im je napokon ponovno uspostavljen seksualni život i da su strastveniji nego ikad prije.

- Ono na čemu smo im toliko zahvalni je to što su nam pomogle da promijenimo smjer. Sad znam puno više o tome kako se osjeća Mollie, ali isto tako mislim da Mollie zna puno više o tome kako se ja osjećam - dodao je Ian.

Iako serija možda ima dosta eksplicitnog sadržaja, ove lezbijke vjeruju da pružaju vitalnu uslugu koja ne pomaže samo parovima u emisiji, već i onima koji gledaju od kuće, prenosi The Sun.

- Lezbijski seks je poput sporta, toliko je različitih elemenata u njemu i želimo ljude naučiti igri - rekla je Jade.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 29.10.2020.

    Žena ženi najbolje ugodi!a muškarcima dvije , još bolje!

  • EmillePalka 29.10.2020.

    Hm. One najbolje znaju sto im pase! 🦋🦋

  • 29.10.2020.

    Evooo ih opet 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare