Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Lezbijke spašavaju seksualni život hetero parova: 'Uzbudila sam se prvi put u puno godina'

Lezbijke spašavaju seksualni život hetero parova: 'Uzbudila sam se prvi put u puno godina'

Može li grupa lezbijki naučiti hetero parove kako da začine svoj seksualni život ? To je upravo ono što želi saznati nova TV serija 'Lezbijski vodič za hetero seks'

VIDEO

U seriji koja se prikazuje srijedom na britanskom televizijskom kanalu '5Star', četiri lezbijke pokušavaju pomoći heteroseksualnim parovima koji imaju problema u svojim seksualnim odnosima.

- Mi smo moćna ženska banda koja pomaže hetero parovima da imaju bolji seks. Želimo da postanu pomalo otkačeni, prestanu se ograničavati i da se sjete da je seks zabava, a ne dosadan posao - rekla je Jade Laurice (26), aktivistica za mentalno zdravlje iz Nottinghamshirea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

Jade, Genevieve, Ali i Maria uče hetero partnere pokazujući im korake u spavaćoj sobi. Rezultati su iznenađujući.

Prvi par koji je javnosti izložio svoju vezu su Mollie De-Camp (48) i njezin partner Ian Hardy (50) iz Gatesheada. Njihov seksualni život je uronio u probleme kada je Mollie ušla u menopauzu u dobi od samo 42 godine.

- Tjeskobna sam, naduta i to očito utječe na moje samopouzdanje. Ako se znojite, ne osjećate se seksi. Kao da u našoj vezi postoji treća osoba, ja je zovem Lady M - rekla je Mollie.

Na tjedan dana, Jade, Genevieve, Ali i Maria, su preuzeli Mollie i Iana pod svoje, odlučne da vrate njihovo povjerenje u seksualni odnos.

Dok su Mollie vodili na tečaj životnog crtanja, gdje su je poticali da se skine i prihvati svoje obline, Iana su učili kako unijeti neke nastrane igrice u spavaćoj sobu i kako da bude dominantniji.

- Biti u sobi s dvije lezbijke koje su me učile kako biti dominantan nije bilo ono što sam očekivao kad sam se probudio tog jutra. Ali, bilo je korisno jer je bilo u cilju izgradnje mog samopouzdanja da mogu preuzeti odgovornost i reći Mollie što želim.

Par se malo iznenadio kada su ih odveli na satove tantričkog seksa gdje su ih učili kako da se ponovno povežu sa svojim iskonskim porivima.

- Osjećala sam se napaljeno po prvi put nakon mnogo godinama. Bilo je nevjerojatno. To nas je jako zbližilo i imali smo priliku da se ponovno povežemo na drugačiji način - otkrila je Mollie.

Nakon tjedan dana sa četiri lezbijke, Mollie i Ian su priznali da im je napokon ponovno uspostavljen seksualni život i da su strastveniji nego ikad prije.

- Ono na čemu smo im toliko zahvalni je to što su nam pomogle da promijenimo smjer. Sad znam puno više o tome kako se osjeća Mollie, ali isto tako mislim da Mollie zna puno više o tome kako se ja osjećam - dodao je Ian.

Iako serija možda ima dosta eksplicitnog sadržaja, ove lezbijke vjeruju da pružaju vitalnu uslugu koja ne pomaže samo parovima u emisiji, već i onima koji gledaju od kuće, prenosi The Sun.

- Lezbijski seks je poput sporta, toliko je različitih elemenata u njemu i želimo ljude naučiti igri - rekla je Jade.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'