To je to što me zanima!

Liberali vole tjesteninu i vino, a konzervativci pomfrit i sok

Konzervativci imaju 20 posto veću vjerojatnost da će preskočiti doručak za razliku od liberala. Liberali su i puno skloniji svježem voću, a i više vole i uživaju u pivu
Vidi originalni članak

Stranka za koju glasate na izborima može utjecati i na ono što jedete, otkrila je nova studija Hunch.com-a, američke internet stranice koja daje preporuke na temelju sklonosti. Liberali tako preferiraju pizzu tanke kore, tjestenine teško izgovorljivog imena i čašu vina uz večeru. Konzervativci više uživaju u pizzi debelog tijesta, pomfritu i gaziranom soku uz obrok.

Rezultati su pokazali da konzervativci imaju 20 posto veću vjerojatnost da će preskočiti doručak za razliku od liberala, koji u 17 posto više slučajeva jedu tost ili pecivo ujutro. Liberali su i puno skloniji svježem voću. Vegetarijanstvu je sklono deset posto liberala i samo tri posto konzervativaca.

Čak 60 posto liberala voli pivo, a imaju i 28 posto veću vjerojatnost da će uživati u pivu nego konzervativci.

Prijašnje studije pokazale su da su konzervativci uredniji, dok se liberali puno bolje snalaze u pretrpanom prostorom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • shpulla 30.05.2011.

    vino,pivo- ne . tjestenina- ne . pomfrit-da. sok-ne baš. koji sam ja konzervativni liberal.

  • angeIina 30.05.2011.

    ja volim sve što se može popit i pojest!

  • user_106493 30.05.2011.

    Ja volim pizzu tanke kore, tjesteninu teško izgovorljivog imena, ali i pomfrit i gazirane sokove. Vino i pivo mi je totalno fuj. Često preskačem doručak, a kad ga ipak jedem onda je to pecivo. Obožavam svježe voće. Urednost mi nije jača strana, premda ju kolko tolko održavam zbog činjenice da se izgubim u pretrpanom prostoru. I kaj sam sad nakraju ja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare