To je to što me zanima!

Lice hrani krema, piling će je obnoviti, a serum pomaže kosi

Ako uvijek spavate na istoj strani na boku, na licu će se svake noći stvarati nabori koji će s vremenom prerasti u bore. Isto vrijedi i za spavanje na trbuhu, zato pokušajte spavati na leđima
Vidi originalni članak

Da bi koža zablistala preko noći, prije spavanja se umijte jer tako ćete ukloniti nečistoće koje zatvaraju pore i izazivaju upale. Barem dvaput na tjedan lice očistite pilingom koji pomaže obnavljanju kože, a prije spavanja ne zaboravite lice nahraniti hidratantnom kremom. A da bi noćni tretmani za ljepotu bili djelotvorniji, iskušajte i spavanje u novom položaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako uvijek spavate na istoj strani na boku, na licu će se svake noći stvarati nabori koji će s vremenom prerasti u bore. Isto vrijedi i za spavanje na trbuhu, pa kako biste spriječili nastanak bora, pokušajte spavati na leđima.

I pamučne jastučnice mogu izazvati stvaranje bora jer, dok spavate, upijaju kremu i prekidaju proces njege.

Prije spavanja na kosu nanesite serum koji se ne ispire, glavu umotajte u maramu ili stavite kapu za tuširanje kako biste sačuvali posteljinu od mrlja. Muče li vas podočnjaci i vrećice ispod očiju, spavajte na leđima u povišenom položaju.

VISOKE TEMPERATURE Pomoć koži koja je previše na suncu: Hladni gel od aloa vere

Područje oko očiju prije spavanja namažite laganom hidratantnom kremom ili prirodnim bademovim ili uljem avokada.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare