To je to što me zanima!

Liječim se od karcinoma dojke, strahujem od svakog nalaza

Tjeskoba i nesanica i dalje me prate. Oduvijek sam bila pesimistična, a možda je to i razlog zbog kojeg tako teško podnosim situaciju u kojoj se nalazim. Brinem se i o suprugu
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine, 

imam 67 godina, zdravlje mi je narušeno, liječim se od raka dojke. I psihički sam vrlo loše jer strahujem od svakog pregleda i nalaza. Tjeskoba i nesanica i dalje me prate. Oduvijek sam bila pesimistična, a možda je to i razlog zbog kojeg tako teško podnosim situaciju u kojoj se nalazim. Brinem se i o suprugu, koji se oporavlja od moždanog udara. Molim vas za malo nade, malo mira, ako ih vidite za nas. Zdravlje je zaista pravo bogatstvo, pa ga i ja želim.

PIŠI MEVLUDINU Kako van? Zbog ljubavnice sam jadan i u ogromnim dugovima

šifra: zabrinuta

Odgovor: 

Vidim velike poteškoće koje ste prošli u životu, ali ste opet sve nekako uspjeli držati u svojim rukama. Vidim da ste mnogima pomagali. Vi ćete proći mnoge terapije koje vam liječnici predlože, a ja definitivno ne vidim napredak vaše bolesti, nego vašu upornost i pobjedu. Psihički ste trenutno loše, no zapravo ste vrlo stabilna žena. Zbog toga nema razloga za brigu. Razmotrite ponovno svoje stanje i vidjet ćete da vas očekuje sve najbolje i da će vam se ostvariti vaša želja za boljim zdravljem. Nemojte se odavati strahu jer to je onda već pola puta prema ozdravljenju. Ne vidim vam nikakvu opasnost. Razmišljajte hrabro i pozitivno. Sretno. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ShowMustGoOn 12.04.2020.

    Članak o Melvudinu na Uskrs :) koje je pak k....Melvudin.

Komentiraj...
Vidi sve komentare