To je to što me zanima!

Lijepe i glatke noge na plaži? Otkrijte idealnu vrstu depilacije

Portal zdravakrava.hr vam donosi mali dosje o depilacijama koji će vam pomoći da odaberete onu koja najviše odgovara vašem tipu kože te vrsti dlačica
Vidi originalni članak

Koliko je stvarno djelotvorna egipatska depilacija šećernom pastom, može li depilacija voskom usporiti rast dlačica, te kada je pravo vrijeme za trajnu epilaciju medicinskim laserom, samo su neka od pitanja koja si žene postavljaju prije odabira tih bolnih i malo manje bolnih metoda za uklanjanje dlačica.

Tijekom vrućih ljetnih dana svi se rješavamo viška odjeće, a dlačice na tijelu sve su vidljivije te nam postaju sve veći problem. Postavlja se pitanje kaja je metoda najbolja za njihovo uklanjanje.

Pasta za egipatsku depilaciju posve je prirodna, a sastoji se od tri šećera - glukoze, fruktoze i saharoze te vode, ne sadrži nikakve kemikalije, mirise ni boje. Hipoalergena je, a navodno ju je i Kleopatra koristila u 1. stoljeću prije naše ere.

Za one koji se dlačica žele riješiti jednom zauvijek i spremni su za to potrošiti nešto više novaca, najbolji izbor je laserska epilacija, no  ipak, ljeto nije dobro vrijeme za odlazak na lasersku epilaciju.

Vosak za depilaciju postoji za kućnu i za profesionalnu upotrebu, a možete izabrati i vrstu te toplinu voska koja najbolje odgovara vašoj koži, no je li uklanjanje trajno?

Zdrava Krava je istražila sve prednosti i nedostatke ovih triju depilacija i pomoći će vam da izaberete idealnu vrstu za vas.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare