To je to što me zanima!

Lijepe i opasne: Polovica žena se redovito šminka za volanom

Pripadnice ljepšeg spola najčešće nanose sjajilo, maskaru i ruž i za to krive manjak vremena, no tek 14 posto njih misli da ih nanošenje makeupa ometa u vožnji
Vidi originalni članak

Žene koriste vrijeme tijekom vožnje za šminkanje, a glavni razlog za ovaj opasan čin je kašnjenje, utvrdila je studija britanske vizažistice Debre Robson provedena na 1000 ljudi. Gotovo polovica žena priznaje da se redovito šminkaju u vožnji, a najčešće to rade dok čekaju zeleno svijetlo na semaforima, piše Daily Mail

Pripadnice ljepšeg spola najčešće nanose sjajilo, maskaru i ruž, no tek 14 posto njih misli da stavljanje makeupa ometa u vožnji. Manjak vremena tjera žene da se šminkaju na putu za posao i u tramvaju, busu ili vlaku. Samo 10 posto njih ima dovoljno vremena da sve to obavi kod kuće, potvrdilo je istraživanje. 

- Skoro polovica žena se redovito šminka u vožnji iako znaju da to nije u redu. Glavni krivci za to su manjak vremena i previše obaveza vezanih za posao i obitelj. Upravo zbog toga se i veći broj žena odlučuje za polutrajni makeup - istaknula je vizažistica Debra Robson. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ecolozzi 27.06.2013.

    Ma od kuda vam te statistike, našminkaju i dotjeraju se neposredno prija izlaska iz auta.

  • Gibbs 25.06.2013.

    naravno. Zbog čega bi inače stavili sva ta ogledala u auto.

  • user_110653 25.06.2013.

    Ja svečano priznajem da mi se zna omaći kada žurim na posao,da stavljam sjajilo na usne,ipak ne stavljam maskaru..to bi bilo prekritično.Uvježbala sam se tako da mi retrovizor ne treba.Kad dođem na odredište bacim oko na ogledalo da provjerim jel' sve ok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare