To je to što me zanima!

Ljepotice izgled duguju prirodnim namirnicama

Zarazno seksepilna Sharon Stone savjetuje ženama da maslinovo ulje utrljaju na lice i vrat jedanput na tjedan jer će to koži dati svježinu
Vidi originalni članak

Ništa ne može biti lijepo ako nije istinsko, a žena je najljepša kad je voljena, misao je Johna Ruskina. Uz ljubav kao vječni recept ljepote, slavne dame otkrivaju istinski jednostavne trikove kojima je njeguju. Zarazno seksepilna Sharon Stone savjetuje ženama da maslinovo ulje utrljaju na lice i vrat jedanput na tjedan jer će to koži dati svježinu. Profinjena Cate Blanchett zna da se sa starenjem ne isplati boriti, nego ga treba preduhitriti.
- Znakovi starenja brzo se pojavljuju na laktovima, pa ruke redovito mažite losionom - poručuje 41-godišnja Cate.
A jedan od neponovljivih supermodela ‘90-ih i sudionica najseksi MTV spota ikad “Wicked Game“, Helena Christensen otkriva tajnu svojeg tena - prirodni jogurt, ali kao maska za lice.

Mlijeko za čišćenje je najvažnije
Najvažnija stvar u mojoj kozmetičkoj torbici je mlijeko za čišćenje. Rabim ga dvaput na dan, tvrdi Kirsten Dunst. Iako je potrebno dosta krivih pokušaja, potrudite se pronaći mlijeko za čišćenje koje savršeno odgovara vašem tipu kože jer je ono osnova lijepog tena.

Spa-tretman u dnevnom boravku

Da bi vaša koža bila meka i svježa, priuštite si spa-tretman u vlastitom dnevnom boravku. Zagrijte vodu, dodajte naribani svježi đumbir i iscijedite pola limuna. Parite lice nekoliko minuta i koža će vam izgledati kao nova, savjet je Natalie Imbruglie.

Noćna krema ‘počasti’ jastuk
Ako neposredno prije spavanja nanosite kremu za lice, zapravo ćete tretmanom počastiti jastuk. Kremi je potrebno barem 30 minuta da se upije, ističe Claudia Schiffer.


Idi na 24sata

Komentari 1

  • MajstorFantaz 12.05.2010.

    znači izumljen je \"prirodni botoks\"....

Komentiraj...
Vidi sve komentare