To je to što me zanima!

Ljepotice preplavile Nacionalni park Krka, u vodi tražile spas...

Osvježavajuće hladna voda namamila je mnoge u Nacionalni park Krka. Među njima je bilo toliko lijepih žena da se na trenutke činilo kao da je negdje u blizini izbor za najljepšu...
Vidi originalni članak

Donosimo vam 28 fotografija koje dočaravaju atmosferu u Nacionalnom parku Krka, ponajviše podno sedrenih slapova kojih je tamo sedam. Iako park obuhvaća površinu od 109 četvornih kilometara, posjetiteljima je tijekom ovih paklenih ljetnih vrućina najljepše boraviti u hladnoj vodi.

Spas od vrućine tamo je pronašla i ova mlada djevojka.

Turisti su oduševljeni prirodnim ljepotama parka kroz koji teku rijeke Krka i Čikola koja se u Krku ulijeva iznad Skradinskog buka i najveći je njezin pritok.

Sedreni slapovi rijeke Krke prirodni su fenomen, a voda podno slapova je toliko čista da je pravi užitak plivati u njoj.

Za obilazak cijelog Nacionalnog parka Krka u kolovozu potrebno je izdvojiti čak 200 kuna. Posjetitelji su priznali da, ono što su tamo doživjeli i vidjeli, vrijedi svakog novčića. 

Pogledajte galeriju fotografija:

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 20.08.2018.

    A gdje su te ljepotice?

  • Kraljica_5 18.08.2018.

    Sad se više ne mogu otvorit slike.. hahahhaha valjda zbog slike 17. Kaj je novinar, stislo, a?

  • mickey_zg 14.08.2018.

    Mene samo interesira jesu li ove "ljepotice" dale pristanak da ih se fotografira i javno objave na portalu. Pogotovo ona na slici 17. Ona je garant dala pristanak... Eh, da barem prepoznam nekoga na ovim fotkama, pa da mu pokažem, da vas tuži... jblo vas ovakvo novinarstvo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare