To je to što me zanima!

Ljetne kolekcije obuće: Pastelne tenisice i ženstvene sandale

Za vruće dane neće biti lako odabrati među velikim brojem sandala na nisku petu, ekstravagantnih sandala s čvrstim chunky profiliranim potplatima, modernih platformi, ali i udobnih i elegantnih natikača
Vidi originalni članak

Nova kolekcija Deichmann izaziva sve ljubitelje mode da se pokažu u svojim najboljim kombinacijama, a predstavljena je jučer u predivnom cvjetnom ambijentu zagrebačkog Velveta

POGLEDAJTE VIDEO: Ručno rađene cipele

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ponovo je u ponudi veliki izbor trendi modela obuće za dobro raspoloženje. Osim klasičnih bijelih tenisica u ljetnom izdanju, ove godine su popularni i modeli poput loaferica u chunky stilu, ali i oni klasični modeli tenisica.

IMPRESIVNE SU Hit su štikle s velikim kristalnim ukrasima i mašnama od glittera

Za vruće dane neće biti lako odabrati među velikim brojem sandala na nisku petu, ekstravagantnih sandala s čvrstim chunky profiliranim potplatima, modernih platformi, ali i udobnih i elegantnih natikača.

Ženstvene sandale na visoku petu unose glamur u ljetni stil i potiču slavljeničko raspoloženje.

Blage sorbet boje poput nježne ružičaste i boje lavande susreću se s baby plavom bojom ili maslinasto zelenom, a u klasičnom spektru boja uz ljetnu bijelu, otmjena smeđa i crna postavljaju trendove.

DIVNA BOJA Atraktivne cipele: Kako nositi crvene štikle na dnevni outfit

Novi trendovi kod torbica sežu od mini ručnih torbica, preko elegantnih torbica srednje veličine, koje su sada dostupne u nešto nježnijim varijantama roze i plave boje pa sve do clutch torbica i prostranih shopperica.

Kada je u pitanju stil za muškarce, ležerno je glavna karakteristika obuće stoga ne čudi da tenisice osvajaju i njihovu pažnju. Za vruće dane na plaži ili u dvorani tu je i širok odabir sandala i sportskih natikača.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • eho_ 13.04.2022.

    Ne volim cipele saaa previše izraženim špicem. Nema veze što su moderne...izgledaju kao noge od vilenjake iz crtanih filmova😧😖🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare