To je to što me zanima!

Ljubav i sudbina zapisane su na vašem dlanu i u podsvijesti

U novom broju Astrala sve čitatelje darujemo s knjižicom "Veliki ljetni ljubavni horoskop", a uz Astral možete za tri kune kupiti i knjigu "Tajni Dosjei Babe Vange"
Vidi originalni članak

Naš svjesni um koristi i kontrolira manje od deset posto funkcija mozga, a uz pomoć slavnog psihijatra Sigmunda Freuda i njegova nasljednika Carla Junga u Astralu objašnajvamo kako otvoriti vrata nevidljivog dijela psihe i duše, odnosno podsvjesnog uma. Otkrivamo najbolje tehnike uz koje možete probuditi skrivene talente i potisnute osjećaje te napraviti unutarnji preobražaj koji vam može promijeniti život nabolje. U svemu nam je pomogao i naš najpoznatiji alternativac Drago Plečko. 

Linija srca na dlanu veže se uz ljubavnu sudbinu iz sreću, a samo Astral donosi vodič koji otkriva sve o vašim emocijama, vezama, djeci i braku. Proricanje iz dlana započinje s rukom koja je čovjeku dominantna, a objašnjavamo i linije glave, sudbine i života. 

Astral je na kioscima od četvrtka, 30.6.2016. po cijeni od 16,99 kn. 

Budući da komarci napadaju u ljeto, u Astralu pronađite i najbolje prirodne recepte za zaštitu protiv dosadnih krvopija, a stručnjaci otkrivaju koliko je opasan virus Zika, je li riječ o namjernoj podvali, teoriji zavjere ili nenadanom hiru prirode te trebamo li se Zike pribojavati i u Hrvatskoj. Tu su i najveće teorije zavjere o raznim drugim bolestima i epidemijama koje su vladale svijetom. 

Oni koje zanima zdravlje ne bi smjeli propustiti najbolje recepte s aloe verom, biljkom mladosti, koja u ljetnim mjesecima brzo i lako hidratizira, hladi i njeguje kožu te djeluje protiv svih vrsta uboda i opeklina. Pripremili smo i najbolje i najzdravije recepte od orašastih plodova uz koje možete napraviti i osvježavajući ledeni desert semifreddo, ali i ukusnu domaću nutellu. 

Svestrana Jadranka Luketa - Marković zbog oduzetosti je vezana za kolica, no njezina je ljubav pčelarstvo i apiterapija, a i vas će u Astralu podučiti kako koristiti propolis te što sve možete napraviti s moćnim pčelinjim proizvodima poput meda i matične mliječi.

U novom broju donosimo i veliki intervju s poznatim talijanskim alternativcem Marcom Cesatijem koji tvrdi da slučajnost zapravo ne postoji i da nam se sve događa s razlog. Otkrijte što je zapravo sinkronicitet te kako iznenadni uvidi u čovjeku mogu izazvati promjene uvjerenja i snažne preobrazbe. 

Zanima li vas meditacija, iskušajte trataku, jogijsku tehniku gledanja u plamen svijeće koja popravlja koncentraciju i samopouzdanje, ali i vid. Donosimo i sve o borama na licu, saznajte što govore o vašem zdravlju i navikama, ali i karakteru te osobnosti. 

Arheolozi su nedavno na otoku Flores u Indoneziji otkrili ostatke malenih ljudi s prevelikim stopalima, a samo Astral otkriva priču o hobitima, koji očito nisu živjeli samo u mašti Tolkienovih romana. Saznajte i kako se hobiti uklapaju u evoluciju čovjeka te kojih je deset ljudskih vrsta misteriozno nestalo. 

Astrologinja Vesna Narat je pripremila veliku mjesečnu astroprognozu za sve znakove zodijaka za srpanj te veliki astroprofil vladajućeg Raka, a astrologinja Vlasta Pečanić donosi kako će se planeti gibati u srpnju te analizira natalne karte čitatelja. 
Svim čitateljima darujemo i knjižicu na 32 strane s velikim ljetnim ljubavnim horoskopom.

Saznajte što samci i zauzeti mogu očekivati u vrućim ljetnim mjesecima, tko su vaši idealni partneri, kako osvojiti, a kako prekinuti sa svakim  znakom, koji su najbolji, a koji najgori dani za ljubav, te kakvi su znakovi u seksu. U knjižici pronađite i drevni egipatski ljubavni horoskop, a ljubavna će vam numerologija otkriti s kakvim se partnerom slažete, a koga biste trebali izbjeći. 
Tu su, za kraj, i pronicljivi Mevludinovi odgovori na sva vaša pitanja i muke. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • belibacic 01.07.2016.

    sudbina postoji i netreba provocirati vjeruj u sudbinu jel ona tako hoce nemoj ju provjeravati jel ces nadrljati

  • --- DAVOR --- 30.06.2016.

    Podsvijest je u biti čista SVIJEST koja u fragmentima/djelićima dopire do našeg uma i ona ZNA ona ne osječa,nije intuitivna ona ZNA. Podsvjest je u biti vrsta savjesti koja nas vodi ispravnim putem kroz život.

  • --- DAVOR --- 30.06.2016.

    Nema veče izmišljotine od sudbine. Šta to znači?? Da ti je život unaprijed determiniran i samo se odvija več u unaprijed kreiranom scenariju, "bog" je stisnuo play na svom daljinskom a ti eto živi (ne)svoj život i ništa te nitko ne pita, pati,plači,gladuj,boluj jer eto to je netko "sudbinski" tebi odredio. Ko to puši ma makar i sa tri zdrave moždane stanice?? MI, MI i isključivo MI smo tvorci svakog našeg budućeg događaja u životu, svaka naša misao utječe na postupak a svaki postupak SADA na buduće događaje, svaka akcija uzrokuje sljedeću reakciju okoline koja je sukreator života. U prijevodu one stare: Kako si prostro tako češ i leči. SUDBINA je izmišljena samo kao utjeha il izgovor za nešto što nam se događa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare