Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

Ljubav i sudbina zapisane su na vašem dlanu i u podsvijesti

Ljubav i sudbina zapisane su na vašem dlanu i u podsvijesti
1

U novom broju Astrala sve čitatelje darujemo s knjižicom "Veliki ljetni ljubavni horoskop", a uz Astral možete za tri kune kupiti i knjigu "Tajni Dosjei Babe Vange"

VIDEO

Naš svjesni um koristi i kontrolira manje od deset posto funkcija mozga, a uz pomoć slavnog psihijatra Sigmunda Freuda i njegova nasljednika Carla Junga u Astralu objašnajvamo kako otvoriti vrata nevidljivog dijela psihe i duše, odnosno podsvjesnog uma. Otkrivamo najbolje tehnike uz koje možete probuditi skrivene talente i potisnute osjećaje te napraviti unutarnji preobražaj koji vam može promijeniti život nabolje. U svemu nam je pomogao i naš najpoznatiji alternativac Drago Plečko. 

Linija srca na dlanu veže se uz ljubavnu sudbinu iz sreću, a samo Astral donosi vodič koji otkriva sve o vašim emocijama, vezama, djeci i braku. Proricanje iz dlana započinje s rukom koja je čovjeku dominantna, a objašnjavamo i linije glave, sudbine i života. 

Astral je na kioscima od četvrtka, 30.6.2016. po cijeni od 16,99 kn. 

Budući da komarci napadaju u ljeto, u Astralu pronađite i najbolje prirodne recepte za zaštitu protiv dosadnih krvopija, a stručnjaci otkrivaju koliko je opasan virus Zika, je li riječ o namjernoj podvali, teoriji zavjere ili nenadanom hiru prirode te trebamo li se Zike pribojavati i u Hrvatskoj. Tu su i najveće teorije zavjere o raznim drugim bolestima i epidemijama koje su vladale svijetom. 

Oni koje zanima zdravlje ne bi smjeli propustiti najbolje recepte s aloe verom, biljkom mladosti, koja u ljetnim mjesecima brzo i lako hidratizira, hladi i njeguje kožu te djeluje protiv svih vrsta uboda i opeklina. Pripremili smo i najbolje i najzdravije recepte od orašastih plodova uz koje možete napraviti i osvježavajući ledeni desert semifreddo, ali i ukusnu domaću nutellu. 

Svestrana Jadranka Luketa - Marković zbog oduzetosti je vezana za kolica, no njezina je ljubav pčelarstvo i apiterapija, a i vas će u Astralu podučiti kako koristiti propolis te što sve možete napraviti s moćnim pčelinjim proizvodima poput meda i matične mliječi.

U novom broju donosimo i veliki intervju s poznatim talijanskim alternativcem Marcom Cesatijem koji tvrdi da slučajnost zapravo ne postoji i da nam se sve događa s razlog. Otkrijte što je zapravo sinkronicitet te kako iznenadni uvidi u čovjeku mogu izazvati promjene uvjerenja i snažne preobrazbe. 

Zanima li vas meditacija, iskušajte trataku, jogijsku tehniku gledanja u plamen svijeće koja popravlja koncentraciju i samopouzdanje, ali i vid. Donosimo i sve o borama na licu, saznajte što govore o vašem zdravlju i navikama, ali i karakteru te osobnosti. 

Arheolozi su nedavno na otoku Flores u Indoneziji otkrili ostatke malenih ljudi s prevelikim stopalima, a samo Astral otkriva priču o hobitima, koji očito nisu živjeli samo u mašti Tolkienovih romana. Saznajte i kako se hobiti uklapaju u evoluciju čovjeka te kojih je deset ljudskih vrsta misteriozno nestalo. 

Astrologinja Vesna Narat je pripremila veliku mjesečnu astroprognozu za sve znakove zodijaka za srpanj te veliki astroprofil vladajućeg Raka, a astrologinja Vlasta Pečanić donosi kako će se planeti gibati u srpnju te analizira natalne karte čitatelja. 
Svim čitateljima darujemo i knjižicu na 32 strane s velikim ljetnim ljubavnim horoskopom.

Saznajte što samci i zauzeti mogu očekivati u vrućim ljetnim mjesecima, tko su vaši idealni partneri, kako osvojiti, a kako prekinuti sa svakim  znakom, koji su najbolji, a koji najgori dani za ljubav, te kakvi su znakovi u seksu. U knjižici pronađite i drevni egipatski ljubavni horoskop, a ljubavna će vam numerologija otkriti s kakvim se partnerom slažete, a koga biste trebali izbjeći. 
Tu su, za kraj, i pronicljivi Mevludinovi odgovori na sva vaša pitanja i muke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa