To je to što me zanima!

Ljubavna taktika na prvom spoju razotkriva novu vezu

Svatko ima svoj ljubavni stil, koji se često otkriva već na prvom spoju, a ni slavni nisu iznimka. Otkrijete li svoj stil, možete izbjeći njegove zamke
Vidi originalni članak

Svatko ima svoj ljubavni stil, koji se često otkriva već na prvom spoju, a ni slavni nisu iznimka, tvrdi psihologinja Laurie Puhn. Otkrijete li svoj stil, možete izbjeći njegove zamke. Primjerice, želite li biti u središtu svačije pozornosti, čak i ako ste u društvu onoga kome se želite svidjeti, vaš ljubavni stil sličan je onomu Paris Hilton. U bučnoj atmosferi klubova teško je usredotočiti se na to što vam (potencijalni) partner govori i zbližiti se s njime. Drugu krajnost predstavljaju zvijezde poput Kate Hudson, koje za izlaske udvoje uvijek biraju mirna mjesta, poput zabačenih plaža ili tihih restorana. To je mnogo bolji način za upoznavanje, no ubrzo može postati monotono. Laurie Puhn stoga savjetuje da svoj omiljeni stil kombinirate s nečim potpuno drukčijim.

Nema cvijeća? Kakav si ti to muškarac!
Zvijezde kao što su Mariah Carey i Rihanna od partnera traže da ih svakodnevno obasipa pažnjom i iznenađuje romantičnim gestama. No ako već u početku imate tako visoka očekivanja, s vremenom ćete tražiti sve više. Što neizbježno vodi do razočaranja. Umjesto da svaki dan očekujete buket ruža, pokušajte primijetiti romantiku u malim stvarima.

Kod kuće im je najljepše
Reese Witherspoon, Anne Hathaway i Jessica Biel vole mala okupljanja u društvu bliskih prijatelja ili ostati kod kuće. Tako možete dobro upoznati svog odabranika. Međutim, opustite li se prerano, mogli biste propustiti romantičnu fazu veze u kojoj se oba partnera trude pokazati u najboljem svjetlu.

Ovisnice o ludim tulumima
Za Taru Reid, Ashley Olsen i Paris Hilton tulum je glavni događaj, a muškarac samo privjesak. Takve žene često se boje ozbiljne veze ili za nju još nisu spremne. No ako volite noćne izlaske, a ipak želite dobro upoznati partnera, prije odlaska u klub zajedno popijte piće na nekom mirnom mjestu.

Uživaju na skromnim mjestima
Kate Hudson, Cameron Diaz i Jennifer Aniston vole opuštene izlaske u prirodu ili negdje gdje mogu u miru popričati. Zajednička šetnja parkom može biti ugodnija od klasičnog izlaska jer se nećete osjećati kao na razgovoru za posao. No povremeno je dobro ubaciti pokoji koncert, tulum ili izlazak u društvu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare