To je to što me zanima!

Ljubavni ugrizi popravit će svačije samopuzdanje

Duboko u sebi svaka žena i muškarac žele pokazati koliko je uzbudljiv njihov seksualni život, a ljubavni ugriz će popraviti samopouzdanje
Vidi originalni članak

Ako dobijete majušni ljubavni ugriz, nemojte ga se sramiti jer on je dokaz zdravoga seksualnog života, tvrde stručnjaci.
- Duboko u sebi svaka žena i muškarac žele pokazati koliko je uzbudljiv njihov seksualni život, a ljubavni ugriz će na slikoviti način popraviti svačije samopouzdanje - kaže Prachi Gupta, seksologinja iz Delphija. Ugrize li vas partner dok ste u strasnom zagrljaju punom ekstaze, on vam vjerojatno samo želi iskazati strast i privrženost. No ugrize li vas poput pobješnjelog psa, možda je vrijeme da razmislite o budućnosti svoje veze.
Bez obzira na to je li ugriz pečat ljubavne strasti ili neugodni znak pretjerane posesivnosti, medicinski gledano on je mali hematom, vidljiv između 4 i 12 dana. Modricu nastalu zbog naglog unutarnjega krvarenja što ga uzrokuju puknute žilice pod kožom ipak valja pomno zaliječiti i njegovati


Ledom protiv oticanja

Ako vam ljubavni ugriz smeta, uzmite nekoliko kockica leda i lagano izmasirajte područje oko modrice jer će to najbrže otkloniti neželjenu ranicu. Hlađenje će spriječiti oticanje, no led nemojte trljati preko ugriza jer će to oteklinu učiniti tamnijom i vidljivijom.

Uklanjanje tragova
Nakon što je oteklina zacijeljena, moguće je i potpuno ukloniti tragove ugriza. Uzmite krpicu ili vatu, namočite ju u toploj vodi te je držite na ranici nekoliko minuta. To će otvoriti krvožilne puteve, unijeti više krvi u “ranjeno” područje i smanjiti crvenilo.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare