To je to što me zanima!

Ljubimci smiruju, uče disciplini i odgovornosti te usrećuju...

Dobrobiti ljubimaca za djecu: Mališanima uz najboljeg životinjskog prijatelja raste samopouzdanje, odgovorniji su, više se kreću te su otporniji i na alergije
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 17

  • 17.04.2014.

    sa svime se slažem,lijep članak!imati psa je nešto najljepše u životu, toliko ljubavi i topline daje, a ne traži puno!

  • senja 09.04.2014.

    Djeca i psi, super kombinacija. Barem je moje iskustvo takvo. Kod nas je stalno tulum. :-) Dvoje djece i dva psa, u stanu. Za sve se nade i vremena i prostora, ako to covjeku nesto znaci i ako to voli. Djeca uzivaju u igri sa psima, naucili su kako ih njegovati, nahraniti, okupati, ako su bolesni da moraju kod dr, kao i oni....:-) Nema sebicnosti. Sendvic uvijek rado podijele sa cupavcima. Igracke se pospremaju nerado, ali puno lakse kad se zna da ce ih pas pojesti ako ostanu razbacane. :-D Puno smijesnih situacija i puno ljubavi. Djeca mi nisu sramezljiva, lako sklapaju prijateljstva, rado dijele, suosjecajna su. Nikako ne tvrdim da je to sve zato sto imamo pse, ali mi se cini da ipak ima utjecaja. Bude tu i siza, ali nekako brze produ kad uleti cupavac sa igrackom i izvede nesto smijesno. :-)

  • Timmy2 08.04.2014.

    Imati psića,djeca se uče odgovornosti,manje su sebični i smatram da svatko tko može nabaviti psića je dobar potez.Također starijim ljudima itekako dobro dođu psići,jer imaju nekoga tko ih voli bez zadrške,nisu sami i manje su depresivni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare