To je to što me zanima!

Ljupko lice doktorice iz Kine je teško spojiti s njenim tijelom...

Yuan inače radi kao liječnica u klinici tradicionalne kineske medicine u gradu Qingdao na istoku Kine, a vježbati je počela prije dvije godine jer je htjela izgledati snažnije
Vidi originalni članak

Yuan Herong (30) inače je doktorica, ali je zbog svoje ljubavi prema fitnessu postala poznata na društvenim mrežama.

Ljudi su impresionirani njezinim mišićavim tijelom koje nikako ne mogu povezati s ljupkim, nježnim licem.

Yuan inače radi kao liječnica u klinici tradicionalne kineske medicine u gradu Qingdao na istoku Kine, a vježbati je počela prije dvije godine jer je htjela izgledati snažnije.

- Zapravo, nikad nisam željela biti liječnica, volim borilačke vještine. Ipak, moji roditelji su oboje liječnici i htjeli su da imam stabilnu karijeru - otkrila je Yuan te dodala kako je oduvijek bila obožavateljica sporta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Roditelji su joj rekli da ne odustaje od studija jer je to karijera od koje može imati koristi cijeli život, no kada je završila studij i zaposlila se, počela je, kako kaže, više slušati svoje srce i odlaziti u teretanu.

- Prvo sam krenula trenirati jogu i pilates, no shvatila sam da tako neću doći do željenih mišića pa sam uzela privatnog instruktora. Svijet mi se promijenio nakon što sam preko posla upoznala  profesionalnog bodybuildera Zhang Weija koji mi je puno pomogao - priča doktorica.

Sada odlazi i na natjecanja, a broj njenih pratitelja na Instagramu vrtoglavo raste i sada je na brojci od 358 tisuća ljudi.

'ZARAZITI' SE MOGU SVI Teorije zavjere šire se brže od virusa: Kineze žele desetkovati

- Čim zaradim više novaca, krenut ću učiti borilačke vještine. Želim postati kung fu borkinja - kazala je Yuan. Kaže i kako dobiva i negativne komentare, no pokušava se na njih ne previše obazirati.

Doktorica je nedavno komentirala i korona virus te poručila kako ona i njene kolege daju sve od sebe u prvenciji i liječenju.

- Doktori su prva linija obrane. Trudim se pomoći u zaustavljanju epidemije - poručila je uz fotografiju sa zaštitnom maskom na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dejo6 05.02.2020.

    Zgodna mala...

  • Judita👥 05.02.2020.

    Od iza još nekako

  • 05.02.2020.

    Haha upalila zadnji video dica mi posizila za muzikon 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare