To je to što me zanima!

Luksuzna strana stila - čipka svemu daje dozu ženstvenosti

Kontrast look ženstvene čipkaste haljine uparene s glomaznim čizmama ili gležnjačama i kožnatom jaknom ove ćemo sezone često viđati na ulicama
Vidi originalni članak

Čipka je napokon došla na red za svoj prijeko potreban “makeover”. Tkanina koja podsjeća na nevinost i ženstvenost ove je sezone zasjala na potpuno novi način, ali i zadržala klasičnu ljepotu. 

PR fotografije

Ogrtač, Zara - 649,90 kn

Melankoliju i eleganciju crne čipke prepoznao je Riccardo Tisci, koji ju je u novoj kolekciji za Givenchy provukao na nešto moderniji način. Slično, Altuzzarine haljine s visokim prorezom i Valentinova čipka koja ide do poda glamurozni su i novi načini interpretacije ovoga legendarnog materijala. 

PR fotografije

Minica, Zara - 259,90 kn

Kontrast look ženstvene čipkaste haljine uparene s glomaznim čizmama ili gležnjačama i kožnatom jaknom ove ćemo sezone često viđati na ulicama. Kombinirajte ih s “oversized” džemperima, gustim najlonkama i traper košuljama. Prozirne haljine nosite na skinny traperice i dolčevitu te sve uparite s čizmama. 

PR fotografije

Gležnjače, Nicolas Kirkwood, outnet.com

Iako je ovaj materijal klasik, pa je, primjerice, kolekcija Diane von Fürstenberg inspirirana baletom, Alexander Wang s njim je uspio napraviti nešto sasvim te ju je ukrasio metalnim dodacima. 

PR fotografije

Torbica, asos.com

Čipkasti su prozirni topovi mikrotrend koji nas prati još od ljeta. Street style blogovi, ali i high street dućani preplavljeni su ovakvim modelima.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Korisničko ime ne postoji 27.10.2015.

    dopadaju mi se detalji od cipke. ukoliko je sve cipkano,izgleda mi nekako staromodno...

  • Lun@ 777 27.10.2015.

    Slažem se, čipkasti predmeti su predivni i uvijek ih možeš spariti s ostalom odjećom. I sama je volim odjevati za svečanije prilike.

  • kung fu panda 27.10.2015.

    skupo,skupo

Komentiraj...
Vidi sve komentare