To je to što me zanima!

Luksuzno indijsko vjenčanje na Korčuli trajalo je puna tri dana

Na jutarnjoj zakuski jela se veganska hrana u skladu s indijskim obredima, a navečer se slavilo na bazenu hotela uz koktele i DJ-a. Guštalo se u lokalnim, domaćim kolačima
Vidi originalni članak

Korčula je nova top destinacija za luksuzna vjenčanja. Ovog je vikenda ugostila indijsko vjenčanje. Stigli su uzvanici sa svih kontinenata, uglednici iz poslovnog svijeta, politike i medicine.

Imućni mladi par upoznao se u Londonu, a oboje su top menadžeri u svojem poslu. Mladenka je Indijka Rohini Bhalla, a mladoženja je Amerikanac George Bozovic čija je baka je porijeklom iz Hrvatske. 

Vjenčali su se u renesansnoj Palači Arneri u Korčuli, a slavlje je trajalo čak tri dana, kaže nam organizatorica vjenčanja Edita Drušković iz Korčula Dream Weddingsa.

- Prvi dan slavila je mladenkina strana obitelji uz druženje i pripremu, zatim su se uz bruncheve i koktele obitelji upoznavale... Na jutarnjoj se zakuski jela veganska hrana u skladu s indijskim obredima. Sam obred bio je u deset ujutro, a navečer se slavilo na bazenu Port 9 hotela uz koktele i DJ-a.  Kolači i vino su bili lokalni, domaći - otkrila nam je Edita. 

- Mladenci prepoznaju intimu i diskreciju koju im otok pruža. Ovo je vjenčanje bilo osobito zanimljivo zbog indijske folklorne odjeće. Morali smo im primjerice osigurati 100 svilenih marama i lepeza - kaže organizatorica i dodaje da je ove sezone u planu čak 50 inozemnih vjenčanja. 

POZNATA LJEPOTICA U ŠOKU: Njezin muž prevario svoju trudnu djevojku s njom

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 12.06.2019.

    luksuz

  • 12.06.2019.

    Indijska vjenčanja uvijek traju nekoliko dana. Isplati se otvoriti firmu za vjenčanja od tri dana i startati dobar bizzeness ;))

  • mrTrobec 12.06.2019.

    Eto sada Korčulani imaju osnove za Morešku koju su ukrali Portugalcima.Moro znači crnac a Arapi su terorizirali Iberijski poluotok 400 godina pa odatle i viteška igra protiv crnaca.Na Korčuli nije bilo crnaca čak nije bio ni Marco Polo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare