To je to što me zanima!

Ma kakvo struganje! Genijalan trik koji otapa led sa stakla...

Čišćenje vjetrobranskih stakla na autima za većinu je prava noćna mora u ovo lijepo, ali hladno vrijeme. Otkrijte mješavinu jedne žene koja to trenutno rješava
Vidi originalni članak

Struganje vjetrobranskog stakla nezaobilazan je zadatak za sve vozače ovih dana, a struganje leda zahtjeva dosta vremena kojeg nam baš ujutro najčešće nedostaje. Tome je doskočila jedna žena koja je otkila svoju recepturu za brzinsko i efikasno uklanjanje leda sa stakla. Potrebno je napraviti vlastitu mješavinu i njome pošpricati automobilska stakla s kojih će se led samo otopiti.

Pogledajte video:

Sve što trebate napraviti je u plastičnu bočicu s raspršivačem staviti mješavinu koju ste po omjerima sastavili od 2/3 medicinskog alkohola, 1/3 vode i jednu veliku žlicu deterdženta za suđe.

Idi na 24sata

Komentari 178

  • skviki 08.01.2016.

    ...ma bravo,samo 24 sata istražuje rude ,a oni koji čitaju gube vrijeme ....

  • SarahDokis 08.01.2016.

    Htjela bi ja nju vidjeti to raditi tako lako kada je vani minus 50 celzija i vjetar puse ko lud. Mora biti neka blonda iz Floride izmislila to kada su imali ledenu zimu zadnjih par godina. Ja mogu kupiti 4 litre specijalnog odledjivaca koji ide u rezervoar, sjesti u auto i ukljuciti prvo sprej pumpu onda brisace i gotovo, o da i samo me kosta $2.25 kanadskih. Kad bi kupovala razdvojeno kostalo bi puno vise, da ne govorim o nasim krasnim bljuzgama po autoputima, kad ti teretnjak dobro zasprica to vjetrobrano staklo.

  • SinišaVlahović 07.01.2016.

    super je taj alkohol za puno stvari, steta samo kaj je litra 100 kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare