To je to što me zanima!

Madrac na kojem možete cijelu noć biti u zagrljaju

Na ljubavnom madracu može se cijelu noć spavati u zagrljaju bez utrnuća ruku i vrata. Dizajnirao ga je Iranac Mehdi Mojtabavi i u fazi je prototipa
Vidi originalni članak

Nakon maženja i strastvenog seksa najradije bi zaspali tijesno priljubljeni uz svog dragog, no u tom vam položaju ubrzo utrne ruka. S tim problemom, s kojim se gotovo svake noći susreću parovi širom svijeta, pozabavio se iranski dizajner Mehdi Mojtabavi i kreirao “ljubavni madrac”. Njegov gornji dio (gdje dolazi glava) sastoji se od deset dijelova koji se mogu lako razdvojiti. Ruka kojom obično obgrlite partnera tako će upasti između dvije “pregrade” i partnerovo je tijelo neće pritiskati bez obzira koliko dugo ostali u tom položaju. Slične pregrade debljine oko osam centimetara nalaze se i na donjem dijelu madraca te među njih možete udobno “zataknuti” prste. Jedino je središnji dio madraca kompaktan radi veće udobnosti. Otkako je predstavljen prošle godine Mojtabavi je za svoj izum osvojio brojne nagrade, no madrac je još u fazi prototipa.

>>> Iako je riječ o tehničkom izumu koji omogućuje udobno spavanje, madrac (na slici) donosi i psihološku dobrobit paru jer se mogu zagrliti, ističe dizajner.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • anti-gardy 16.01.2008.

    Meni to treba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare