To je to što me zanima!

Magnetski lak sa željeznim prahom apsolutni je hit sezone

Beauty futurizam ovoga puta inspirirao se motivima prirode, od Divljeg zapada do nešto mračnijih oblika, u vidu magnetskih lakova za nokte sa sitnim detaljima
Vidi originalni članak

Nakon linije lakova za nokte inspirirane blještavilom britanskih glazbenih festivala pod nazivom “special effects” (specijalni efekti), kreativni tim nails inc.-a manikuru pretvara u pravi beauty futurizam. Najnoviji trend zove se magnetski lak za nokte kojim se londonski tim izvrsno uklopio u maštovite inspiracije za ovosezonsko ukrašavanje noktiju - od boja Divljeg zapada do onih otrovne prirode. 

Tako je najpopularnija OPI-jeva ljetna nijansa, koraljna, nastala od bogatih teksaških barskih dekora i krvavog zalaska sunca, a kozmetička kuća Illamasqua svoju je bež pronašla u opasnoj porodici gljiva te žuto-zelenu u truloj limeti. Neprolazna ljetna inspiracija nalazi se i u vrtovima ruža, pa će one manje sklone eksperimentiranju nokte obojiti u romantičnu svijetloružičastu.

Budući da žuta, narančasta, električnoplava, ljubičasta ili ružičasta dodatno ističu preplanulu put, njihova ljetna popularnost je neupitna. A stilisti čak savjetuju njihovo nanošenje od najsvjetlije do najtamnije nijanse. 

Magnetski lak za nokte sadrži željezni prah. Odmah nakon nanošenja, prije nego što se lak počne sušiti, noktima se približi poklopac (u kojem je magnet). On privlači lak, a na noktima se stvaraju jedinstveni oblici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • PapaŠtrumpf 03.08.2011.

    ...pa ti objasni panduru na aerodromu zašto detektor svira !

Komentiraj...
Vidi sve komentare