To je to što me zanima!

Make-up trikovi za prikrivanje podočnjaka i svježi izgled lica

Ta tanašna koža prva je “žrtva” tuluma, stresa i općenito dinamičnog načina života: upravo zato kozmetičke kuće predlažu niz krema I formula koje umanjuju vidljivost podočnjaka
Vidi originalni članak

Hit su osvježavajući gelovi, zatim anti-age komponente, na primjer hijaluronska kiselina, a onda i palete korektora u više nijansi. Od biljaka zahvalni su aloe vera, ekstrakt drveta yarumo, oštrolisna veprina, kamilica, arnika... Što se tiče boje, drogerije i parfumerije nude niz korektora i paleta posebno formuliranih za ovo tanašno područje. 

Kad kupujete korektor, obratite pozornost na to da nije gust kako tekstura ne bi ušla u borice oko očiju i još jače ih istaknula. Nijansa slobodno može biti malo svjetlija, ona daje dojam iluminatora.

- Iako nam je danas dostupna široka ponuda paleta korektora, postoji i koji trik kućne radinosti. Crvene točkice, flekice i crvenilo generalno uspješno prekriva zelena boja. Dakle, ako imate male crvene prištiće ili mrlje, možete ih prekriti lagano zelenim matiranim sjenilom ili olovkom za oči zelene boje -  - ističe vizažistica Ena Čavlović.

Crveno-narančasti ruž za usne prekriva smeđe i genetski nasljedne podočnjake, nanesite ga iz unutarnjega kuta oka do vanjskog uz rub obrva. Žućkaste boje prekrivaju plave i ljubičaste podočnjake, a one smeđe isto tako prekriva i ružičasta boja. Osim toga, na domaći način možemo riješiti i vrećice - ujutro stavite na podočnjake dvije ohlađene žlice, koje ste večer prije stavili u hladnjak.

A kako nanijeti klasičan korektor? Aplicirajte ga na prirodnom svijetlu i dobro ravnomjerno razmažete tako da ne biste imali kontraefekt”. I, naravno, ne zaboravite: navečer skinite svu šminku, a područje oko očiju redovito njegujte kvalitetnim hidratantnim kremama i uljima poput onog od noćurka.  

Idi na 24sata

Komentari 13

  • EvEvil 26.10.2017.

    Niveina kremica (u boji!) za oko očiju je odlična! Fino hrani i posvjetljuje.

  • Zarica 🐬 14.07.2017.

    Pitajte Nives kako bez trunke šminke onako izgledati 🤔🤔😂

  • Lonely 14.07.2017.

    Nema tog korektora koji bi moje sakrio 🐼 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare