To je to što me zanima!

Make-up za teretanu: Lagani puderi i vodootporne formule

Tijekom vježbanja idealno je koristiti što laganiju šminku kako ne bismo dodatno zatvorili pore, a odmah nakon treninga lice bi trebalo dobro oprati jer inače riskiramo pojavu akni
Vidi originalni članak

Iako se lice u teretani i prilikom vježbanja znoji te treba disati, moguće je biti našminkana tijekom treninga, no treba pripaziti na par stvari.

- Predlažem pudere u prahu koji se lakše nanose te ne zatvaraju pore, idealne su mineralne formule - komentirala je američka vizažistica Kate O'Brien za Stylecaster.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako se riješiti hiperpigmentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako ne možete podnijeti trening bez šminke, a sigurno ćete se znojiti, vizažistica predlaže vodootporne formule, posebno maskare i ruževi koji se ne skidaju tako lako.

RETRO STIL Elegantna boho frizura: Lijepe pletenice u niz stylish varijanti

- Nikada nemojte koristiti nešto previše hidratantno ili masno. Osjećat ćete se kao da vas je netko zalio uljem - upozorila je O'Brien.

Možete staviti što manje slojeva, preskočiti bazu i slične podloge koje inače nosimo, ispod pudera. One će dodatno začepiti pore te mogu uzrokovati nastanak akni.

LAGANE NIJANSE Make-up igre s ružičastom: Stil za ljubiteljice nježne romantike

Lagane formule i praškasti puderi te highlighteri su idealni za ovaj tip šminke.

Također, preskočite puno sjenila, samo će se skupljati u pregibu oka - blage prirodne nijanse u tankom sloju najbolja su opcija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare