To je to što me zanima!

Male Zagrepčanke našminkale svoje prezgodne mame za spoj

Umjesto u ruke spretnim vizažistima, prezgodne mame predale su se umjetničkim ručicama svojih kćerkica. Krajnji rezultat šminkanja bio je simpatičan, a djevojčice su mamama davale savjete za garderobu, pića,...
Vidi originalni članak

Tko kaže da se zbog najsavršenijeg 'make upa' žene moraju uputiti profesionalnim vizažistima? Ove majke predale su se u maštovite ručice svojih kćerkica, koje su ih našminkale različitim bojama sjenila i ruževa, a neke su "operirale" i tuševima. Iako je krajnji rezultat šminkanja bio vrlo simpatičan, najljupkiji trenutci bili su iskreni razgovori majki i njihovih zaigranih kćerkica.

POGLEDAJTE VIDEO: Mudri savjeti djevojčica

Osim šminkanja, majke su dobile dragocjene savjete oko toga kamo ići i što obući, ali i koliko popiti.

- Što misliš, da li da pijem vino? - pitala je jedna od majki svoju kćer. Ona je odgovorila potvrdno, na što se majka nadovezala. - Misliš da popijem više od jedne čaše? - pitala je.

- Ma ne, ne tak puno - bio je mudri savjet kćeri.

Majke i kćeri odlično su se zabavile i tako obilježile dan posvećen upravo njima - Međunarodni dan žena.

Prekrasan i radostan Dan žena želi vam redakcija 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 19

  • pinkness 09.03.2016.

    slušajte malo bolje, one idu na spoj sa svojim muževima, a ne da nijedna nema muža.. i ne kužim kaj je loše kaj tu klinke šminkaju, bože odmah se zaključuje na temelju tog da budu fufe dok odrastu.. dajte ljudi!

  • ly29 08.03.2016.

    meni je ovo preslatko, kceri ureduju svoje mame za spoj/veceru s njihovim muzevima...ne vidim nista lose u tome, samo zele da im mame budu lijepe za tate :)))

  • Che Guevara 08.03.2016.

    Bas su cool a ovo na kraju me totalno nasmijalo :) :) :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare