To je to što me zanima!

Mali slatkiši: Braća blizanci se ne prestaju grliti prije spavanja

Budući da se inače stalno svađaju oko igračaka, lijepo je znati da se i vole, kaže mama Laura Dalton i dodaje kako nije mogla vjerovati kad ih je vidjela na baby monitoru
Vidi originalni članak

Laura Dalton (28) iz Ellona, ​​Aberdeenshire mama je 18 - mjesečnih jednojajčanih blizanaca Jacoba i Noah Cantlayja. Budući da braća svoje dane uglavnom provode svađajući se tko će uzeti koju igračku, Laura se iznenadila kad ih je prije par dana stavila na popodnevno spavanje i vidjela kako se - ljube i grle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Braća su, kaže mama, poznata po tome kako su grubi jedan prema drugome, a teško i zaspu prije nego su se posvađali i barem pola sata 'gađali' s plišancima.

Zato Laura kaže da joj je 'srce skoro puklo od sreće' kad je vidjela kako se naginju preko ograde krevetića i oboje penju na prstiće da bi jedan drugoga zagrlili. 

NAPOKON DOBRE STVARI 6 znakova kojima će se sreća nakloniti u 2020. Gdje ste vi?

- Budući da se inače stalno svađaju oko igračaka, lijepo je znati da se i vole - kaže mama Laura i dodaje kako nije mogla vjerovati kad je na baby monitoru vidjela bratsku ljubav 'na djelu', dok nisu znali da ih ona promatra. 

- Kod njih očito nema sredine, ili se tuku ili ljube - kaže mama i dodaje da se identični blizanci inače 'uspavljuju' ubacivanjem igrački u krevetić ovog drugog. Zato ju je snimka ljubavi još više dojmila.

- Ako Noah sjedi i sretno se igra, Jacob će mu htjeti uzeti igračku. Ali ni onda neće biti 'na miru' dok nema obje igračke, svoju i bratovu - kaže Laura koja je je video dječaka odmah poslala i njihovom tati, zaručniku Fraseru Cantlayu (28), a roditelji su se složili da će čuvati video i blizancima pokazati svaki put kad se oni oko nečeg neće moći složiti.

ŠTO ZNAČE POGLEDI? Ako žena gleda u noge, nikad joj nećete biti više od 'frenda'

 - Pokazat ću im video kad budu stariji i kad se posvađaju, da ih podsjeti koliko vole jedan drugoga - rekla je za Daily Mail.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mthesecond 03.12.2019.

    Veseljaci :)) Kad budu veliki bit ce glavni podizaci atmosfere,omiljeni gosti u lokalnoj birtiji :)))

  • DANIJEL 🐶 03.12.2019.

    Meni se čini da ovaj unutra kimbača pokušava podič bracu preko k sebi a ne da se grle :)

  • 03.12.2019.

    Sve je to bratska ljubav...ma baš su slatki .....:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare