6 znakova kojima će se sreća nakloniti u 2020. Gdje ste vi? | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

6 znakova kojima će se sreća nakloniti u 2020. Gdje ste vi?

6 znakova kojima će se sreća nakloniti u 2020. Gdje ste vi?
2

Godina na uzmaku 2019. bila je za Ovnove pomalo užurbana - i premda su napravili mnogo još imaju osjećaj kako puno toga tek trebaju napraviti- a u 2020.- oj će im se napokon pružiti prilika da odmore

VIDEO

Bliži se 2020. godina za koju astrolozi predviđaju da će biti relativno dobra godina za sve horoskopske znakove, no za šest će znakova biti bolja nego za ostale. Riječ je o horoskopskim znakovima kojima zadnjih nekoliko mjeseci ove godine i nije bilo pretjerano dobro razdoblje, ali što smo bliže 2020., stvari za njih postaju sve bolje. 

Ovan

Parent and child hands handing white flower

Godina na uzmaku bila je za vas pomalo užurbana - i premda ste napravili mnogo, još imate osjećaj kako puno toga tek trebate napraviti. U 2020. će vam se napokon pružiti prilika da se opustite jer vam treba malo vremena koje ćete iskoristiti da se posvetite sebi i nekolicini pravih, iskrenih prijatelje. Prigrlite svaki trenutak i sve što će vam se događati i skoncentrirajte se na sadašnjost  - nemojte stalno biti usredotočeni na ono što tek dolazi. 

Lav

young asian woman running and jumping with colored balloons

Možda mislite da vam 2019. nije bila tako loša, ali događale su vam se stvari zbog kojih ste se osjećali slomljeno. Kako 2019. prolazi taj će vas loš osjećaj polako napuštati i ponovno ćete 'pronaći sebe'. U ovoj ste godini nekako 'izblijedjeli' jer niste uvijek bili u središtu zbivanja, a sad je vrijeme da to promijenite. A počet ćete i zračiti kako dugo niste mogli.

Prepoznajte znakove da je kraj vas čovjek koji vas iskreno voli
Prepoznajte znakove da je kraj vas čovjek koji vas iskreno voli

Škorpion

Fotolia

Puno ste puta tijekom 2019 prekidali razne veze i prijateljstva ali to ne znači da u vašem životu sad nisu oni koji su najvažniji. Pogledajte tko vam je još uvijek tu, 'pri ruci' i cijenite ih zbog onog što vam mogu ponuditi. Život nije uvijek kakav se čini, a može vam izgledati kao da u 2020. krećete ispočetka - ali kako godina odmiče biti ćete sve sretniji.

Jarac

Ova je godina bila teška ali vas je naučila neke bitne stvari. Kako će 2020. odmicati, svoje ćete napore sve više ulagati u neočekivana mjesta i ljude. Slijedite svoje strasti i stvarno počnite ostvarivati svoje snove. Napredak će se s vremenom pojaviti u vašem životu i isplatiti će vam se sve što ulažete u ljude i u situacije.

Vodenjak

Svi kroz život idemo na svoj način i premda vaš nije uvijek ispravan, dobit ćete brzo i neke dobre vijesti. Ako u 2020. godinu uđete pozitivni zakoračit ćete u nešto veliko i neočekivano. Prilike koje možda niste ni očekivali će se otvoriti pred vama i konačno ćete moći uživati u svemu što radite. 

Viši tip u Zodijaku želi druge usrećiti, a niži tip izdominirati
Viši tip u Zodijaku želi druge usrećiti, a niži tip izdominirati

Ribe

Iduća će godina dovesti u vaš život neke posebne ljude, a premda volite provoditi vrijeme sami, počet ćete uviđati koliko je važno prijateljstvo. Možda vam je upravo to i bilo potrebno da počnete uživati u svemu što dolazi i da se prestanete osjećati osamljeno i udaljavati se od ljudi, piše Awerness.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Dnevni horoskop za ponedjeljak 15. srpnja: Ribe će otići frizeru, a Škorpion će imati ugodan dan
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za ponedjeljak 15. srpnja: Ribe će otići frizeru, a Škorpion će imati ugodan dan

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 15. srpnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje