To je to što me zanima!

Mali trikovi kako da se stakla na automobilu ne zamagle

Tu je i video u kojemu je napravljena usporedba sredstva za koje se vjeruje da štite stakla od zamagljivanja, od pjene za brijanje, šampona, krumpira do gela za dezinfekciju ruku
Vidi originalni članak

Naporno je stalno brisati zamagljena stakla u automobilu, posebno dok vozite. Tome u ove hladne dane svjedoče gotovo svi vozači, posebno rano ujutro kada treba krenuti na posao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Olakšajte si život - premažite sva stakla pjenom za brijanje i dobro protrljajte papirnatim ubrusom, sve dok višak ne nestane. Istu metodu možete koristiti i kod kupaonskih ogledala.

Tu je još jedan trik - napunite stare čarape pijeskom za mačke, zavežite ih i ostavite da stoje u autu. Taj pijesak upija vlagu pa će tako smanjiti njezinu količinu i u vašem vozilu.

UGODNO I ŠTEDLJIVO Top savjeti kako da u kući bude toplije bez pojačavanja grijanja

Postoje još neke metode

U ovom videu pogledajte usporedbu sredstva za koje se vjeruje da štite stakla od zamagljivanja, od pjene za brijanje brijanje, šampona za bebe, krumpira do gela za dezinfekciju ruku:

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Ekscem 12.12.2020.

    Znam kako riješiti to ali neću nikom reći

  • malaplava1234 11.12.2020.

    Ma da, sigurnije je da premažete svinjkom mašću i onda grubim brusnim papirom trljate dok staklno ne nestane.

  • ucjena 11.12.2020.

    Pjeska bi tebalo bar 10 kg po podu i svaki ga dan sušiti, ovo sa pjenom probanodonekle dobro ali muku ti ježovu to napraviti je koma,trljaj trljaj dok ti ruka ne utrne, ne zadugo! samo klima ili otvoreni prozor!

Komentiraj...
Vidi sve komentare