To je to što me zanima!

Mali znanstveni trikovi za veću privlačnost suprotnom spolu

Žene ukoliko žele pronaći partnera trebale bi izlaziti s prijateljicama, nositi crveno, a muškarcima će u prilasku pomoći humor ali i ime koje sadrži samoglasnik "e" ili "i"
Vidi originalni članak

Žene bi za Valentinovo trebale nositi crveno, ali i muškarci, savjet je znanstvenika. Crvena je najatraktivnija boja jer ne samo da ženu čini privlačnijom već se i muškarci sa ženom u crvenom ponašaju zavodljivije, koncentriraniji su i prilaze im bliže. Muškarci u crvenom također su privlačniji, ali više od svega ženama se sviđa njihova popularnost. 

Nježniji spol ukoliko želi pronaći partnera ne bi trebao izlaziti s muškim prijateljima jer će drugima djelovati manje poželjno. Prema studijama, muškarci se instinktivno pribojavaju da su takve žene nevjerne. 

U pristupu je najuspješniji humor.

- Oprosti, upravo sam primijetio da si me primijetila i samo sam ti želio reći da sam i ja tebe primijetio - "ulet" je koji se pokazao vrlo uspješnim. 

Najprivlačnije su im žene s proporcijom bokova i struka 0,8 što znači da je struk 80 posto od opsega kukova. Kod žena pak vizualno najbolje prolaze muškarci čija su ramena za 40 posto šira od kukova. 

Čak i nešto tako jednostavno kao što je ime može zvučati privlačno. Australska studija otkrila je da muška imena koja sadrže "e" i "i" zvuče puno privlačnije nego ona sa samoglasnikom "o". Tako će npr. Filip zvučati puno privlačnije nego Igor. Kod žena je obrnuto, pa će muškarcima zvučnije biti ime Sonja nego Tina.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mary1989 14.02.2011.

    A kome je još bitno kak se dečko zove ?.... Kakve su ovo gluposti? I

  • baracuda 13.02.2011.

    Ljubav i matematika-dijeli ih samo jedna tanka,tanka crta! Cure,dobro,izračunajte,nemojte faliti! Došlo je vrijeme kada mi imamo prednost i možemo lakše i bolje odabrati,samo ne treba žuriti! Ja nisam žurila,po nekima čak sam i kasnila,a dobila sam jackpot! Samo pametno!

  • PetraPan 13.02.2011.

    da li samo ja primjećujem da je ilustracija ovakvih i sličnih tekstova uvijek jedan te isti tip muškarca?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare