To je to što me zanima!

Mama čisti prljavštinu s pećnice s vlažnim maramicama za bebe

Čišćenje pećnice je najvjerojatnije najizazovnija i najomraženija stvar u domaćinstvu. Ali jedna mama je u Facebook grupi tvrdi da je pronašla rješenje - samo nekoliko dječjih maramica
Vidi originalni članak

Mama koja obožava čistiti je na internetu otkrila nevjerojatan trik koji izvrsno čisti pećnicu, a rezultati su nevjerojatni. Pećnica je nakon njega bila toliko čista da redovito koristi ovu metodu za čišćenje pećnice. Svoje otkriće podijelila je s Facebook grupom 'Mums Who Clean' i napisala je: 'Upravo sam pekla janjetinu u pećnici i odlučila iskoristiti dječje maramice da se višak masnoće upije prije čišćenja'.

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za dom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodala je kako nije potrebno više sredstva za čišćenje pećnice nakon ovih maramica. Podijelila je slike maramica koje je koristila za čišćenje, a koje su bile potpuno prekrivene prljavštinom iz pećnice. Ostali članovi grupe bili su podjednako iznenađeni rezultatima, dok neki nisu bili nimalo iznenađeni snagama čišćenja dječjih maramica.

- Moja djeca imaju četiri i šest godina i koristim maramice za sve - podijelila je jedna mama, dok je druga napisala: 'Koristim ove maramice jako često za čišćenje u kuhinji! Pogotovo za vrata ormara, frižidera i perilice posuđa'.

Komentarima se priključila i jedna žena koja je napisala: 'Dječje i antiseptičke maramice izvrsne su za kuhinju i čišćenje pećnice'. Druga članice grupe tvrdi kako maramice za bebe koristi za čišćenje svega i svačega te se uvijek iznenadi kako su te maramice toliko učinkovite'.

Jedna obožavateljica čišćenja čak tvrdi da je njena pećnica od nehrđajućeg čelika sjajnija nakon što ih obriše baby maramicama. Dakle, ako imate pećnicu obavezno ju očistite vlažnim maramicama,ako nemate djecu napravite zalihu od nekoliko pakiranja jer su korisne i kod čišćenja ostalih površina,  piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • čuvarkuća 22.07.2020.

    Mama koja obozava cistiti????Ma ko to jos voli cistiti bilo sta ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare