To je to što me zanima!

Mama najbolje zna: Što su sve govorile, a da su bile u pravu

Godine, kao i majčinstvo donose mudrost, koju djeca često ne doživljavaju zbog vlastitog bunta. Otkrivamo majčine savjete kojih se uvijek dobro pridržavati...
Vidi originalni članak

Kada dođete do određene životne granice i godina, shvatite zapravo da je vaša majka bila u puno toga u pravu. Naravno, ima tu nekih bizarnih savjeta koje nam majke znaju dijeliti, ali sve u svemu, više je stvari o kojima je govorila ispravno i znala najbolje.

"Zatvaraj vrata" tipičan je primjer toga - a ovaj nas zlatan savjet dobro štiti od boli i prehlada koje uzrokuje propuh. "Nemoj ostati predugo vani ili budan/a", "Nosi potkošulju i papuče" te "razumjet ćeš kad narasteš" neki su od savjete koje će većina govoriti i svojoj djeci.

Više o tome pročitajte na Žena.hr. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Grgurica 12.12.2014.

    Postovani mama je dobra a gdjeje tata brez dobrog tate teskoje biti dobra mama

  • Rustler 11.12.2014.

    Jesi l živa, staričice moja? Sin tvoj živi i pozdrav ti šalje. Nek uvečer nad kolibom tvojom Ona čudna svjetlost sja i dalje. Pišu mi da viđaju te često Zbog mene veoma zabrinutu I da ideš svaki čas na cestu U svom trošnom starinskom kaputu. U sutonu plavom da te često Uvijek isto priviđenje muči: Kako su u krčmi finski nož U srce mi zaboli u tuči. Nemaj straha! Umiri se, draga! Od utvare to ti srce zebe. Tako ipak propio se nisam Da bih umro ne vidjevši tebe. Kao nekad, i sada sam nježan, I srce mi živi samo snom, Da što prije pobjegnem od jada I vratim se u naš niski dom. Vratit ću se kad u našem vrtu Rašire se grane pune cvijeta. Samo nemoj da u ranu zoru Budiš me ko prije osam ljeta. Nemoj budit odsanjane snove, Nek miruje ono čega ne bi: Odveć rano zamoren životom, Samo čemer osjećam u sebi. I ne uči da se molim. Pusti! Nema više vraćanja ka starom. Ti jedina utjeha si moja, Svjetlo što mi sija istim žarom. Umiri se! Nemoj da te često Viđaju onako zabrinutu, I ne idi svaki čas na cestu U svom trošnom starinskom kaputu.

  • kolko nas ima 10.12.2014.

    nazalost,tek sa negdje 30godina shvacamo majcine rjeci

Komentiraj...
Vidi sve komentare