To je to što me zanima!

Mama oduševila trikom: Kako se riješiti plijesni na tuš kabini

Britanka je na rubove tuš kabine preko noći ostavila vatu natopljenu izbjeljivačem. Ujutro je cijelo to područje bilo bez imalo plijesni. Rezultate je podijelila na Facebooku, a mnogi su se oduševili
Vidi originalni članak

Britanka je u Facebook grupi 'Cleaning Tips & Tricks' otkrila kako se riješiti plijesni u tuš kabini bez prevelike muke. U grupi je prvo tražila pomoć drugih, a nakon brojnih savjeta odlučila se za savjet koji uključuje samo dva sastojka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Savjet koji su joj mnogi predložili bio je da na kritičnim dijelovima, u njezinom slučaju na rubovima tuš kabine, preko noći ostavi vatu natopljenu izbjeljivačem. To je i napravila, a ujutro je cijelo to područje bilo bez imalo plijesni. 

Ženu je u potpunosti iznenadio rezultat, a pohvalila se svima u grupi kako joj je uspjelo objavivši fotografiju kao dokaz.

'Ovo je odlično. Pokušala sam stavljati izbjeljivač nekoliko puta, ali nikada ne na vati', 'Izbjeljivač je i meni pomogao, samo ga je potrebno ostaviti preko noći', neki su od komentara oduševljenih ljudi ovim rezultatom.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • svilaj1 05.07.2021.

    Ma szvarno? Pa jel to zaista moguce da izbjeljivac ocisti fuge u tus kabini?????? Pa kod prave domacice se to nemoze nakupit jer ona redovito odrzava i cisti. Ovo se dogada kod onih sto jednom na godinu operu kupaonu.

  • skija 05.07.2021.

    Pa koliko je imala pljesni vjerojatno nikada nije ni cistila,a mogu samo zamisliti ostatak kuce na sta lici💨

  • franjoclio 05.07.2021.

    vata je zakon, rekla i Marica kad ju svrbilo, vrag ti mame vatu je.. vrag ti tatk slamu je.., bog poživi vujca jegovog popaja ;;;;;))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare