Lifestyle

Komentari 12

Mama oduševila trikom: Kako se riješiti plijesni na tuš kabini

Mama oduševila trikom: Kako se riješiti plijesni na tuš kabini

Britanka je na rubove tuš kabine preko noći ostavila vatu natopljenu izbjeljivačem. Ujutro je cijelo to područje bilo bez imalo plijesni. Rezultate je podijelila na Facebooku, a mnogi su se oduševili

Britanka je u Facebook grupi 'Cleaning Tips & Tricks' otkrila kako se riješiti plijesni u tuš kabini bez prevelike muke. U grupi je prvo tražila pomoć drugih, a nakon brojnih savjeta odlučila se za savjet koji uključuje samo dva sastojka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Savjet koji su joj mnogi predložili bio je da na kritičnim dijelovima, u njezinom slučaju na rubovima tuš kabine, preko noći ostavi vatu natopljenu izbjeljivačem. To je i napravila, a ujutro je cijelo to područje bilo bez imalo plijesni. 

Ženu je u potpunosti iznenadio rezultat, a pohvalila se svima u grupi kako joj je uspjelo objavivši fotografiju kao dokaz.

'Ovo je odlično. Pokušala sam stavljati izbjeljivač nekoliko puta, ali nikada ne na vati', 'Izbjeljivač je i meni pomogao, samo ga je potrebno ostaviti preko noći', neki su od komentara oduševljenih ljudi ovim rezultatom.

 

Najčitaniji članci