To je to što me zanima!

Mamu najljepših blizanki zbog slike optužili da ih iskorištava

Mama 'najljepših blizanki na svijetu' pozirala je uz svoje djevojke u novoj reklami za spavaćice. Mnogi su je optužili da 'iskorištava' izgled svojih djevojčica za novac i da im 'uništava' djetinjstvo
Vidi originalni članak

Jaqi Clements podijelila je fotografije svoje dvije kćeri sa 1,8 milijuna pratitelja na Instagramu. Fotografije prikazuju blizanke Avu i Leah (9) kako poziraju s mamom u ružičastom ogrtaču.

POGLEDAJTE VIDEO (kako prehranom postići mladolik izgled):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Volimo naše nove personalizirane, super meke i udobne ogrtače. Oni su savršen božićni poklon. Koristite naš kod: TWINS10 za 10% popusta na kupnju - napisala je Jaqi.

Iako fotografija nije označena kao oglas, smatra se da to sponzorirana objava. Jaqi se tako našla na udaru drugih roditelja koji su je optužili da koristi svoje kćeri kako bi zaradila novac.

Mama je djevojčice sa samo šest mjeseci prijavila za modele, ali tek kad su postale popularne na Instagramu, dobile su ponude brojnih robnih marki.

Djevojčice su pozirale za brojne časopise, uključujući časopis 'La Petite Magazine'.

Dok Leah i Ava dobivaju veliku pažnju od obožavatelja, uključujući i one koji su ih prozvali 'najljepšim djevojčicama na svijetu', drugi su napali njihovu mama zbog 'oduzimanja djetinjstva'.

Unatoč kritikama, Jaqi tvrdi da djevojčice vole modeling, ali priznaje da joj je teško kad ljudi misle da od toga puno zarađuje.

- Novac koji mi kao roditelji sada izdvajamo da bismo podržali svoju djecu u nečemu što vole raditi, omogućit će im da zarade vlastiti novac koji mogu kasnije potrošiti kasnije za fakultet,  automobil ili nešto treće - zaključila je Jaqi, a piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 15.12.2020.

    Definitivno ih koristi

Komentiraj...
Vidi sve komentare