To je to što me zanima!

Mamu 'razapeli' na Facebooku: Pa samo sam bebi probušila uši

Malena se već naviknula na mini naušnice i ne smetaju joj, kaže Britanka te dodaje da je samu sebe kao i kćerkicu poštedjela drame bušenja ušiju u kasnijoj dobi.
Vidi originalni članak

Levi Connell (24) iz Engleske postala je meta kritičara na društvenim mrežama koji su rekli da je 'odvratna' jer je probušila uši svojoj kćeri Willow koja je stara osam tjedana. Naime, neki su čak smatrali da se radi o zlostavljanju, prenosi Mirror. 

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju s Ćirom Blaževićem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Levi kaže da je malenoj htjela probušiti uši kada je imala 4 tjedna, no savjetovali su je da ipak pričeka još mjesec dana. Odluku su propitivali i njezina majka i partner, no ona smatra da je u pravu. 

- Vidjela sam da se na jednoj Facebook grupi priča o meni. Pričali su da sam odvratna i da zlostavljam dijete. Ja mislim da nisam napravila ništa loše. Malena se već naviknula na mini naušnice i ne smetaju joj - kaže te dodaje da je samu sebe kao i kćerkicu poštedjela drame bušenja ušiju u kasnijoj dobi. 

- Ljudi trebaju zadržati svoje mišljenje za sebe - rekla je. 

VRLO JE JEDNOSTAVNO Za suhe noge: Trik kojim cipele postaju otporne na lokve vode

- Uši su probušene iglom u piercing studiju. Nakon prve rupice se uznemirila, a kada su je smirili, napravili su drugu. Sve je bilo brzo gotovo - kaže mama. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • YettiZG 06.12.2020.

    Što je tek tebi mama radila KURWABLED kad se ovako izražavaš .. to su neizlječive traume. Izbušila bradavice i stavila kolutove u uši i na donju usnu?

  • 05.12.2020.

    Jesu li u pitanju tjedni ili mjeseci? 8 tjedana je beba cca. 2 mjeseca stara (??) Ne vidim smisao maltretiranja malene samo da bi ju ti mogla kao lutkicu dotjerivati i pokazivati, jer ovo je sve o tebi i za tebe.

  • 05.12.2020.

    "MALENA IMA OSAM TJEDANA Mamu 'razapeli' na Facebooku: Pa samo sam bebi probušila uši" Probušio bi ja tebi uši pa da vidim kak ćeš se osjećat klupačo jedna klupa idi trunčica u zatvoru.I ovo je majka?Ovo se ne može ni nazvat majkom.Sram je istit bilo.Šta će bit kasnije?"Pa samo sam joj zabranila da viđa prijatelje","Pa samo sam je natukla s remenom i derala se na nju jer sam joj govorila haha rođaci će t se smijat jer ne znaš vozit bicikl ahahahhaa(to se zapravo desilo ovdje preko ljetnih praznika jer je jedna susjeda rekla"Ahahahahaha erik rođaci će ti se smijat jer nećeš znat vozit bicikl ahahahahahah"i to baš ono bezobrazno i egoistično.Ko da joj je on trofej kojeg može i mora prikazivat okolo a ne dijete.A šta će bit kad krene u školu?"Ahahahaha erik rođaci će ti se smijat zato što si dobio 1 ahahahaha."Šta kad krene na posao?"Ahahahahaha erik rođaci će ti se smijat jer imaš 3000 kuna plaće i radiš na baušteli."A šta će bit kad ju konačno smjesti u starački(ak se to dogodi naravno,al ona je kontrolirajuće gnojivo od čovjeka,tak da će on vjerojatno bit uvjetovan da radi sve ono što god mu ona kaže i točka.Bez razmišljanja.Bez odupiranja.A on trenutno ima 5 godina.Pa čovječe pa pusti dijete na miru ono e.Mislim.A kad sam to reko svojoj majci ona je sam rekla"Paaa..."Da pa dat ću ja tebi paaa jel ti znaš kolko je to štetno za dijete?To mu oduzme svo samopouzdanje,volju i sreću i ispije mu to na slamčicu.Paaa.Dat ću ja tebi paaa))

Komentiraj...
Vidi sve komentare