Lifestyle

Komentari 34

Mamu 'razapeli' na Facebooku: Pa samo sam bebi probušila uši

Malena se već naviknula na mini naušnice i ne smetaju joj, kaže Britanka te dodaje da je samu sebe kao i kćerkicu poštedjela drame bušenja ušiju u kasnijoj dobi.

Levi Connell (24) iz Engleske postala je meta kritičara na društvenim mrežama koji su rekli da je 'odvratna' jer je probušila uši svojoj kćeri Willow koja je stara osam tjedana. Naime, neki su čak smatrali da se radi o zlostavljanju, prenosi Mirror. 

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju s Ćirom Blaževićem

Levi kaže da je malenoj htjela probušiti uši kada je imala 4 tjedna, no savjetovali su je da ipak pričeka još mjesec dana. Odluku su propitivali i njezina majka i partner, no ona smatra da je u pravu. 

- Vidjela sam da se na jednoj Facebook grupi priča o meni. Pričali su da sam odvratna i da zlostavljam dijete. Ja mislim da nisam napravila ništa loše. Malena se već naviknula na mini naušnice i ne smetaju joj - kaže te dodaje da je samu sebe kao i kćerkicu poštedjela drame bušenja ušiju u kasnijoj dobi. 

- Ljudi trebaju zadržati svoje mišljenje za sebe - rekla je. 

- Uši su probušene iglom u piercing studiju. Nakon prve rupice se uznemirila, a kada su je smirili, napravili su drugu. Sve je bilo brzo gotovo - kaže mama. 

Najčitaniji članci