To je to što me zanima!

Manekenka Helena Christensen osmislila je kolekciju za H&M

H&M nastavlja suradnje u revijalnom tonu. Ovoga puta u ulozi dizajnerice snašla se slavna manekenka Helena Christensen, jedan od najpoznatijih modela devedesetih, koja se danas bavi kreativnom fotografijom.
Vidi originalni članak

Helena Christensen u kolekciji za H&M stavlja naglasak na casual komade kao što su majice i hoodice te ističe naklonost uličnoj modi. Njezine fotografije prisutne su kao print na odjevnim predmetima, a u fokusu su njoj omiljeni floralni motivi.

- Za mene je ova suradnja s H&M-om, prije svega zabavno iskustvo. Ne samo da su moje fotografije postale dio odjevnih predmeta, nego sam ih imala priliku vidjeti iz drugačije perspektive, obzirom da sam osobno snimila fotografije za kampanju. Moja namjera je bila prikazati trenutke budućih generacija, čime ih želim ohrabriti da budu svoji i da njihove osobnosti dođu do izražaja – istaknula je Helena Christensen.

 

Helena Christensen jedna je od supermodela 90-ih godina, koju smo imali priliku vidjeti na brojnim naslovnicama raznih časopisa, a zapamćena je i kao omiljena muza modnih revija. Rođena u Kopenhagenu, najpoznatija kao modni i umjetnički fotograf, njezina djela nalaze se u mnogim časopisima te su predstavljena na izložbama diljem svijeta.

Helena Christensen x H&M kolekcija bit će dostupna u trgovinama, kao i hm.com, od 30. siječnja.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Judita👥 29.01.2020.

    Joj ništa posebno. Ne kupujem baš tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare