To je to što me zanima!

Marie Kondo: Ovo je savršen način za slaganje vaših krpa

Marie Kondo, japanska kraljica organizacije otkrila je jednostavnu i praktičnu ideju kako na najlakši način presložiti kuhinjske krpe da vam ne izgledaju kao nagomilana hrpa
Vidi originalni članak

Kuhinjske krpe najčešće držimo u ladici ili ormaru. No bez obzira gdje ih držimo neće nam biti od velike koristi ako ih ne organiziramo već ih nakon svakog pranja stavimo u ladicu. Tako ćemo napraviti samo nagomilanu hrpu krpi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kraljica organizacije Marie Kondo otkrila je jednostavan način slaganja kuhinjskih krpi nakon čega će vam izgledati ljepše i preglednije, a vama će korištenje biti praktičnije. 

PRAVA NAMJENA Osam super svrha svakidašnjih predmeta za koje rijetki znaju

Kako ih složiti i organizirati prema Marie Kondo:

Njene metode slaganja osim što izgledaju puno urednije od većine drugih metoda, jako su praktične. Ona savjetuje da krpe slažete tako da ih prvo presavijete na pola (tako presavijene trebaju izgledati kao dugi pravokutnik) i još jednom presavijete na pola. Nakon toga presavijenu krpu rolate. Kada je krpa smotana ona bi trebala samostalno stajati, a ako ne stoji samostalno onda ste nešto krivo napravili, piše The Kitchn

POGLEDAJTE U VIDEU KAKO TO NAPRAVITI:

Ključ ove metode je taj da tako složene krpe složite u ladicu ili ormarić jednu pored druge. Kada ih tako složite moći ćete vidjeti svaku krpu, što će vam olakšati ako tražite neku specifičnu, ladica biti preglednija, a vama život praktičniji. 

'CRNA VODA' Ne znate koliko vam je 'čista' posteljina ako je niste namočili

POGLEDAJTE NOVI VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mosor123 16.11.2021.

    Knjige u kutijama? Jesu mnoge, ali su na tavanu!

  • eho_ 29.02.2020.

    Ahahaha...ja sam kraljica 🙆🏼‍♀️🤷🏼‍♀️😎👑

  • 29.02.2020.

    Je da, ono malo ladica što imam bi trebala napuniti krpama, ručnicima i plahtama, a svakakve sitnice koje su pogodne za ladice ću držati na policama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare