To je to što me zanima!

Masaža lica i tjemena će vratiti licu svježinu i razbistriti mozak

Ulje hrani i posvjetljuje umornu kožu te će ona biti vrlo mekana. Jedno od najboljih ulaganja u kožu je i kupnja seruma s vitaminom C. Ovaj snažan antioksidans posvijetlit će kožu, sakriti starenje i poboljšati elastičnost
Vidi originalni članak

Kad imate umornu kožu lica, obično je to refleksija onoga kako se osjećamo iznutra - uvijek se vidi na koži. Velik utjecaj na to ima stres, a aromaterapija kod kuće može smanjiti njegovu razinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stres utječe na to kako naša koža izgleda, a ljudi zbog njega imaju osjetljiviju kožu. Ako želite to ublažiti, uzmite ulje za čišćenje i pretvorite ga u mlijeko tako da ga pomiješate s vodom. Pronađite ulje na biljnoj bazi i na kraju dana isperite svu prljavštinu i nečistoće.

OBRATITE PAŽNJU! Česte beauty pogreške koje vas mogu postarati čak 20 godina

Ulje hrani i posvjetljuje umornu kožu te će ona biti vrlo mekana. Jedno od najboljih ulaganja u kožu je i kupnja seruma s vitaminom C. Ovaj snažan antioksidans posvijetlit će kožu, smanjiti znakove starenja i poboljšati njenu elastičnost.

SVIMA SE DEŠAVA Bitno za hladne dane: 7 ključnih znakova dubinski isušene kože

S povećanjem umora ili bolova u tijelu bilo bi dobro i otići na masaže u salonu, ali to nije uvijek pogodno za novčanik. Zato možete sami napraviti nekoliko minuta masažu lica i tjemena.

Kratka masaža razbistrit će um, a ako koristite eterična ulja za lice, razmislite o onom od zelene metvice, koja umiruje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 01.10.2022.

    zasto brisete normalne koment, a ne brisete koment di nemocna vrijeđa Hrvatsku i Hrvate i prijeti Psihu sm*cu clanova obitelji a njezini sonjavci iz ekipice to podrzavaju, sudjeluju i klebare se na to?! i jos imaju hrpu duplih profila.

  • 01.10.2022.

    ne postoji masaža koja bi meni razbistrila mozak :DDDD

Komentiraj...
Vidi sve komentare