To je to što me zanima!

Maslac od avokada i češnjaka: Zdravi namaz za prste polizati

Ovaj namaz odlična je alternativa za ljude koji su osjetljivi na laktozu pa izbjegavaju mliječne proizvode. Također, dobar je izbor i za sve ostale željne nekih novih, finih okusa u ustima
Vidi originalni članak

Sastojci: 

  • 1 do 2 češnja češnjaka
  • 2 zrela avokada
  • 1 žlica limunovog soka
  • 3 žlice kokosovog ulja
  • malo korijandera
  • morska sol po ukusu

Priprema:

Ubacite sve sastojke u blender i blendajte dok smjesa ne postane skroz glatka. Maslac stavite u posudicu, poklopite i držite u hladnjaku. Poslužite kao namaz na tostu, integralnom pecivu... Također, komad ovog finog namaza možete dodati na vruće, kuhane krumpire ili neko drugo povrće, a odlično ide i sa mesom.

UŽITAK ZA NEPCE Tjestenina carbonara po receptu talijanskog chefa Lorenzinija

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare