To je to što me zanima!

Maštovite i romantične torbice od eko-kože Danijele Bilić

Danijela je studentica Tekstilno-tehnološkog fakulteta, sve modele izrađuje sama, a namijenjene su svim ženama, od romantičarki, sramežljivih do vrlo jakih karaktera
Vidi originalni članak

Dvadesetosmogodišnja Danijela Bilić još je u osnovnoj školi počela sama sebi izrađivati ruksake, a s dolaskom srednje škole (i torbica za izlaske), shvatila je kako je izradnja modnih dodataka njezina budućnost.

Danas je studentica Tekstilno-tehnološkog fakulteta, a tijekom školovanja sudjelovala je na nekoliko skupnih izložbi u Zagrebu i Ljubljani. Sve modele torbica Danijela sama izrađuje, a namijenjene su svima - romantičarkama, sramežljivima ili pak ženama jakog karaktera koje vole privlačiti pažnju i biti zamijećene. Torbice su izrađene od eko kože i imitacije brušene kože. Trenutno izrađuje proljetnu kolekciju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • drpalo 07.05.2012.

    torbice odlične ali mrzim ove lance, uvijek me čupaju za kosu

  • mihaela1000 07.05.2012.

    Bravo bravo za curu :)

  • user_139303 07.05.2012.

    WoW, baš su super torbice, sigurno je potrebno mnogo truda i vremena za izradu, ali su zato stvarno krasne, ne mogu se odlučiti koja mi je naj.... možda ova plavo bijela, idealna za ljeto i more... svaka pohvala, bravo! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare