To je to što me zanima!

Maturalne haljine - evo što su naručile na webu, a što dobile

Haljine koje su ovim djevojkama stigle na kućnu adresu daleko su od onoga što im je trgovac prezentirao na internetu i što su platile. Zato, pazite kome dajete svoj novac!
Vidi originalni članak

Nekim školarkama je veselje zbog maturalne večeri splasnulo nakon što su otvorile kutije i vidjele što su zapravo kupile na internetu. Haljine koje su naručile i platile nemaju puno veze s modelima koji su im stigli na kućnu adresu. Zapravo, haljine su daleko od onoga što im je trgovac prezentirao.

Evo što su naručile, a što dobile:

A joj.

Razlika je velika.

Ni ova djevojka nije dobro prošla.

Ovo je zbilja strašno.

Nekima je to skoro uništilo maturalnu večer.

Kako se zaštititi od prevare:

Kod nekih web oglasnika, primjerice na eBayu, kupci sami ocjenjuju trgovce, a svi ostali to mogu vidjeti. Ozbiljni trgovci ne žele loše ocjene, jer će djelovati nepouzdano i nitko neće htjeti kupovati kod njih. Iako ni to nije stopostotna zaštita od prevaranata, ipak možete dobiti sliku koliko je trgovac pouzdan. 

Budite jako oprezni i kada je cijena proizvoda puno jeftinija od ostalih na tržištu, kao i kada trgovac iz, recimo, države u kojoj živite ne nudi mogućnost pregleda i osobnog preuzimanja robe koju prodaje na internetu.

To vrijedi i kod kupovine od ljude koji prodaju svoje stvari na internetu, jer i u tom području trgovine ima prevara. Na primjer, naručite i platite mobitel, a dobijete ciglu. Kako se ne radi o trgovcu, niti imate osobne podatke od onoga tko vam je to prodao, kasnije ne možete ništa napraviti da bi vam novac bio vraćen.

Pročitajte bizarna iskustva drugih ljudi koji su kupovali na internetu - kliknite na Prevare internetskih trgovina: Evo što su naručili, a što dobili

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 18.05.2017.

    ma same su krive

  • bubamara2103 17.05.2017.

    Ne stoji haljina isto ako imaš 50 ili ako imaš 100 kg drage moje!

  • 17.05.2017.

    Najbolje je samo kupiti ono što vidiš očima i osjetiš u rukama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare