To je to što me zanima!

Meke, tople i chic: Bundice su kao stvorene za modne igre...

Street style inspiracija by Goran Čižmešija: Kombinacije odišu buntovničkim stilom 90-ih, a elegantnije varijante djeluju rokerski uz kožne hlače i čizme na visoku petu...
Vidi originalni članak

Bundice su ove sezone popularnije nego ikad, osobito one od eko krzna koje, još k tome, i treba što više izgledati umjetno. Boje i uzorci podsjećaju na dlakave dječje igračke, jastuke i tepihe, čak i kaputi klasičnog kroja imaju čupavu teksturu koja imitira krzno.

SAVRŠEN IZBOR Top 20 kombinacija u kojima glavnu ulogu imaju duge veste

Cure koje ih nose imaju smisla za humor i vole se igrati modom pa bundice najčešće kombiniraju u sportskom duhu uz tenisice ili grunge stilu uz glomazne čizme. Kombinacije odišu buntovničkim stilom 90-ih, a elegantnije varijante djeluju rokerski uz kožne hlače i čizme na visoku petu. Iako se te praktične bundice idealno nose uz elegantnije komade, fashionistice ih namjerno kombiniraju nepredvidivo.

Street style inspiracija by Goran Čižmešija:

MIA MATIĆ - STUDENTICA

”Nosim kapu H&M, naočale Ray Ban, bundu Mango, torbu Miu Miu, traperice Zara i čizme Dr. Martens. Odjenula sam se da mi bude toplo, ali sam istodobno htjela netipičnu žensku zimsku kombinaciju pa sam je s Martensicama učinila pomalo grunge.”

LUNA VALAS - MODEL

“Bunda je iz vintage shopa iz Pariza, vesta Je H&M, najlonke Calzedonia, torba Zara, tenisice Vans, a naočale su s Hrelića. Zaljubljena sam u stil 90-ih. Izvukla sam iz ormara ovu vintage bundu i iskombinirala sam je nepredvidivo s naRančastim, točkastim i sportskim.”

IVONA KRALJ - EKONOMISTICA

“Nosim naočale Ray Ban, kaput Mango, traperice Zara, tenisice Vans i torbu Nine West. Mene i sestru moda uveseljava, a dan je bio kao stvoren za spojiti različite boje i uzorke pa otići u đir po gradu.”

SARA KRALJ - EKONOMISTICA

“Nosim kapu H&M, bundu šivanu po mjeri, vestu Tommy Hilfiger, hlače Zara, torbu Louis Vuitton i čizme Stradivarius.”

KRISTINA ROMIĆ JURČIĆ - SLUŽBENICA U JAVNOJ UPRAVI

“Bunda je šivana po mjeri, bluza je Zara, kožne hlače su iz mamina ormara, a čizme su Högl. Kad je hladno, najbolje me grije ova bunda koju sam dala sašiti, a ujedno mi je prikladna za sastanke na terenu.”

MADA PERŠIĆ - GLUMICA

“Nosim naočale Prada, bundu i hudicu H&M, traperice New Yorker, čizme Timberland i ruksak Yugochic. Volim slojevito, uvijek nosim maramu ili hudicu koja štiti glavu od vremenskih neprilika.“

MARIJA MARKOTIĆ - STUDENTICA PRAVA

“Sve je Zara osim tenisica Adidas i YSL prstena. Ovo je brzinska kombinacija za rješavanje obaveza u gradu. Zgrabila sam prve traperice i majicu, a sve podignula leopard uzorkom i crvenim detaljima.”

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Lutko, pošto je pašteta? 06.02.2018.

    volim umjetno krzno, ali ću ga opet nositi kad prođe ovaj suludi trend

  • slatko volim 04.01.2018.

    Uf, od ovih niti jedna. Inače, crna kratka mi je sasvim ok ali takve na slikama nema.

  • 04.01.2018.

    Nisam ljubitelj krzna ..ni umjetnog ...a još manje pravog..

Komentiraj...
Vidi sve komentare