To je to što me zanima!

'Mi smo sretni...' 3 načina kako ne izgubiti svoje 'ja' u vezi

U vezi "ja" lako postaje "mi" što ugrožava identitet, ali tom problemu možete doskočiti različitim hobijima, jasnim stavovima i stvaranjem mreže prijatelja
Vidi originalni članak

Mi smo kuhali, mi smo umorni, mi se osjećamo loše... U ljubavnoj vezi lako je izgubiti svoje "ja". Vaše emocije odjednom nisu samo vaše, već sve radite zajedno. To izaziva krizu identiteta, pa vam se može činiti kao da ćete se izgubiti u vezi. Odjednom ne znate jeste li neke stvari voljeli i prije ili je to posljedica vašeg odnosa. U takvim je odnosima uvijek jedna strana dominantnija koja potom svoje stavove i misli nameće drugoj, a da ona to ni ne zna.

Prijatelji su pravi sustav potpore

Na početku veze uzbuđenje je toliko da se ponekad zaboravi na prijatelje. Ali to nije nikako dobro jer su oni koji vam pružaju perspektivu u životu. Oni će vam reći bez zadrške da griješite u nečemu, pomoći kad treba ili jednostavno dići telefon u dva ujutro kad vam je najteže. Oni su vaš sustav potpore i uz njih vi izgrađujete svoju osobnost.

Thinkstock
 

Hobiji vas čine boljima

Različiti hobiji su ono što vas čini onime što jeste, a to je najvjerojatnije i ono što je privuklo vašu bolju polovicu. Jednostavno treba slijediti strast jer ćete se zbog nje i vi osjećati bolje, a samim time ćete i moći biti bolji partner, piše All Women Stalk

Zadržite svoj stavove

Sasvim je u redu s partnerom dijeliti određene stavove, ali nekad treba pokazati i svoje mišljenje. Samim time pokazujete da se znate postaviti i držite do sebe. Budite vjerni sebi, a ne ovisni o drugima. Takvo je ponašanje svakako privlačnije. 

Idi na 24sata

Komentari 154

  • user_388907 09.01.2015.

    Suprotnosti se privlače

  • yocko 04.01.2015.

    Netko nerazume padeže..

  • lady red 04.01.2015.

    Kako su ovi pod poplunom slatki:))) Ja ,ti,mi, nije bitno kad se nađe na takvom mjestu:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare