To je to što me zanima!

Midi haljine koje stilu daju notu dinamike: Idu na plažu i party

Ova sezona prepuna je divnih haljina koje prate siluetu tijela te su midi dužine, za apsolutni dojam elegancije. Donosimo super izbor kreacija u kojima ćete izgledati fantastično
Vidi originalni članak

Ponekad se sve osim midi haljine čini previše, s njome dobivamo mnogo toga – ponajprije kreaciju koju ćemo nositi čitavo ljeto, a onda i više sezona. Trendovi nam ove sezone donose brojne jače tonove, od crvene do plave, ali i razne upečatljive motive kao što je zebra.

Među najtraženijim varijantama su modeli s bretelama, inspirirani devedesetima i super jednostavnim formama, blago su zaobljene kako bi tijelu dale ženstveni dojam.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na ove kreacije odlično pristaju razni sakoi za navečer, kao i bogate biserne ogrlice koje ukrašavaju dekolte, a tu su i bluze te košulje, za nešto ležerniji dojam.

Kreativnost je neodoljiva kad se radi o minimalističkim haljinama, mijenjamo im 'lice' iz dana u dan. Nadalje, sezona donosi nešto raskošnije kreacije, odnosno haljine s velikim puf rukavima.

SUPER UDOBAN Odličan modni element 2 u 1: Kombinezon na niz kreativnih načina za razne prigode

Ovdje je riječ o inspiraciji barokom, vremenom kad su dvorovi diktirali kako se i što nosi te zapravo jedini 'konzumirali' ono što danas nazivamo modom.

NE LASKAJU TIJELU Bacite ih iz ormara! Tri stvari koje izgledu dodaju 10 godina

Uz to, popularni su i motivi cvijeća jer naravno, floralni je svijet vječita inspiracija za kreativce diljem svijeta.

OUTFIT DANA Košulja snažnog plavog tona i retro kroja s pufastim rukavima

Možda su najzabavniji ovih dana oni tropski motivi, cvijeće i lišće iz egzotičnih krajeva snažno nas privlači – kad tamo ne možemo ići, barem da se stilski opredijelimo za taj svijet. Midi dužina dobra je za moderne ravne sandale, ali i štikle, koje će figuri dati notu glamura.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare