To je to što me zanima!

Mikrotorbu u ruke za styling koji spaja dosad nezamislivo

Tako Gucci kombinira tamnozelenu, narančastu i ljubičastu, a "kralj luksuznih torbica" Louis Vuitton žutu i kričavo ružičastu. Torbe s mnoštvom resica su "in"
Vidi originalni članak

Vrijeme je da veliku torbu zamijenite malom i svjetlucavom, koja će dati dozu zaigranosti i mašte cjelokupnom stylingu ako je suditi prema kolekcijama za proljeće/ljeto predstavljenim na vodećim svjetskim tjednima mode. Apsolutni hit sezone bit će one na vrlo dugačkom lancu ili ručki te sa životinjskim uzorkom kakve su na revijama pokazali Dolce&Gabbana i Armani. Zimske trendi boje poput mornarsko plave i maslinaste ovog proljeća zamijenit će jarke nijanse koje se spajaju u dosad nezamislivim kombinacijama.

Tako Gucci kombinira tamnozelenu, narančastu i ljubičastu, a “kralj luksuznih torbica” Louis Vuitton žutu i kričavo ružičastu. Na njegovim, ali i na gotovo svim drugim revijama, prevladavale su torbe s mnoštvom resica, koje se zaigrano pomiču svakim pokretom tijela.

Kreativni i zanimljivi uzorci na torbicama također će biti vrlo moderni, a s njima sigurno nećete proći nezapaženo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • frajlica 14.02.2011.

    'Mikrotorbice' su pismo torbice koje su neizostavni dio svakog večernjeg looka. Kako to izgleda, pogledajte: http://www.wedding.hr/Naslovnica/Pregledclanka/tabid/63/ArticleId/124/Pismo-torbe-Uvijek-u-modi.aspx

  • GricniTočka-kom 12.02.2011.

    Ženske torbice su ''must-have'' dio odjevnih kombinacija. Još ako su s potpisom poznatog dizajnera, tim bolje. Za svaki dan ili kao neizostavan dio večernje toalete, dobra torbica trebala bi staviti ''modnu'' točku na i. http://www.gricni.com/dizajnerske-torbice

Komentiraj...
Vidi sve komentare